Kubica: "Nu mi-a fost usor sa-l tin in spate pe Massa"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 09.07.2007

Robert Kubica s-a clasat pe locul 4 la Silverstone, insa finalul cursei nu a fost deloc lipsit de griji pentru polonez, care a trebuit sa reziste insistentei lui Felipe Massa, aflat la numai cateva zecimi de secunda in spatele sau.

"Sunt foarte fericit. Am terminat in fata lui Felipe Massa, dar cursa nu a fost la fel de usoara ca cea din Franta, pentru ca am fost nevoit sa-l tin in spate pe brazilian in ultimele 13 tururi. A fost mai rapid cand nu avea pe nimeni in fata. Pentru el a fost mai greu, pentru ca eu trebuia doar sa controlez situatia si sa nu fac greseli. Am fost destul de sigur ca pot rezista in fata lui. La jumatatea cursei a fost destul de usor pentru mine, insa cand am aflat prin radio ca Massa se apropie de mine a trebuit sa fortez putin", a declarat pilotul in varsta de 22 de ani.

Kubica spune ca este multumit de faptul ca a reusit 10 puncte in ultimele 2 curse. "Am facut totul pentru a obtine maximul de la masina. Suntem fericiti ca am terminat pe 4, dar trebuie sa continuam munca.

Locul 4 de doua ori consecutiv si 10 puncte in clasament nu estedeloc rau", crede polonezul.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru