Liderii F1: "Raikkonen ramane in carti pentru titlu"

Publicat Duminica, 27.05.2007

Kimi Raikkonen nu este eliminat din cursa pentru titlu de catre principalii sai rivali din Formula 1, in ciuda faptului ca problemele tehnice au facut ca pilotul Ferrari sa se claseze in calificari pe locul 16.

"Sunt 17 curse in total si am vazut cu ochii mei cum un avantaj mare la mijlocul sezonului poate disparea spre final. Chiar daca pierzi cate puncte astazi, nu e totul pierdut. Maine poti sa iti revii si sa te intorci in cursa in ultima parte a campionatului", spune Fernando Alonso.

Nici Lewis Hamilton nu il elimina pe finlandez din calcule: "Cred ca e dificil pentru el acum, pentru ca e clar ca Felipe isi face treaba mai bine decat el. Insa e un sezon lung si are timp sa isi revina".

Comentarii (6)

  • +12 pentru Massa ?
    Pentru ce?
    0 0
  • se puncteaza mai bine locul 3 ???
    pai cum vine asta? schimbati sistemul de punctaj in fiecare zii?
    0 0
  • .
    massa a luat 12 puncte pentru ca a spus hamilton despre el ca se descurca mai bine decat raikkonen.
    ps: punctajul nu are legatura cu calificarile.
    0 0
  • Marele Circ
    Mai baieti, la voi e ca la Marele circ :))))
    Punctajul e dat de un "Fortune Teller"? Sau e vorba de pastrarea actualilor lideri in clasament?
    0 0
  • ShArKy
    ...
    massa ia puncte pe dejaba
    0 0
  • si mie imi este neclar
    Niciodata nu o sa-mi placa un pilot Ferrari care ia puncte. Dar pana acum m-am prins ca e cam asa: cand un pilot vorbeste de el insusi ia cam 3-4 puncte...cand recomanda pe altul acela ia peste 10 : 12,14,17. La fel cand o legenda sau un team boss recomanda un pilot...17pct. Dupa schema asta Trulli astazi ar fi trebui sa ia 14/17 pct...dar nu e asa; poate ca depinde si cu o pondere de cotatia pilotului.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru