Mario Andretti: "Ceea ce a realizat Lewis este fenomenal"

Publicat Miercuri, 23.05.2007
Mario Andretti, fosta glorie a Formulei 1, se declara de-a dreptul entuziasmat de performantele britanicului Lewis Hamilton, de la McLaren Mercedes.

"Ceea ce a realizat Lewis pana acum este fenomenal, eu fiind de parere ca este un talent rar intalnit. In aceste momente el traieste un adevarat vis. Consider ca este posibil sa si castige anul acesta pentru ca McLaren la randul lor sunt in stare sa castige in acest an", a spus Andretti.

Castigator al titlului mondial in anul 1978, Andretti a reusit sa se claseze pe podium la primul sau Grand-Prix, situatie asemanatoare cu cea a pilotului britanic, care la primul Mare Premiu a adus sase puncte pentru echipa sa.

Comentarii (8)

  • hamilton
    De ce toata lumea e asa obsedata de hamilton ca sunt altii si mai buni ca el dar nu au norocul sa aiba o masina competitiva cum are hamilton.Cu siguranta daca toata lumea ar pilota aceeasi masina ,hamilton s-ar clasa sub prima jumatate a clasamentului.In formula 1 cei mai rapizi si cei mai buni piloti sunt COULTHARD ,BUTTON ,MASSA ,ALONSO ,RAIKKONEN ,HEIDFELD SI TRULLI.Un mare dezavantaj il au unii care nu au o masina pe masura lor.
    0 0
  • re
    eu l-as inlocui pe Button cu Kubica. in rest ai mare dreptate.
    0 0
  • re
    Adaugam pe Kubica si-l acceptam totusi si pe Button. ;) Dar eu unul MOR de ciuda: cand i-am avut pe McLaren cu Hamilton in echipa, toate stirile cu puncte grele se refereau la Ferrari si Massa/Raikkonen!... Acuma, de ceva vreme, ii am pe Ferrari si Raikkonen... dar nici naiba nu mai zice nimic despre ei... :((
    Asta este... ;)
    0 0
  • mihnea
    alt mos
    sa ne lase cu toate fosilele..chiar daca au fost mari candva, le-a trcut demult vremea..mai isi fac si ei ceva publicitate, ca nu-i mai baga lumea in seama..si lauda si moss si andretti fac la fel
    0 0
  • Bogdanovic
    da
    Alonso porneste ca favorit avand in vedere ultimele curse di Monaco, Hamilton si Massa cred ca vor face si ei o figura foarte frumoasa si sa nu il uitam pe Raikkonen care avand in vedere ultimele curse sa descurcat excelent in teste si cred ca o sa faca si el o figura foarte frumoasa
    Si sa speram ca o sa fie o cursa foarte frumoasa la Monco
    0 0
  • :D
    adevarat a grait andretti :D
    0 0
  • hakkinen
    Hamilton
    Lewis este o combinatie intre rapiditatea lui Kimi si constanta lui Alonso,masina Mclaren e sub Ferrari in acest moment si totusi i-a depasit pe Kimi si pe coechipierul sau Alonso.Nu cred ca Button,Trulli sau Coulthard ar reusi asa ceva,cu varsta iti scade vitezia de reactie si reflexele devin mai lente.
    0 0
  • joeadrianblack
    totusi
    ma cam doare in cot de top 4 la monaco, deoarece toti sunt favoriti (mai putin massa care cred sincer ca o sa se enerveze si o sa faca vreo boacana), sunt interesat de Couldhard, OARE o sa reuseasca iar sa faca o figura frumoasa?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru