Massa si-a sarbatorit ziua de nastere acasa

Publicat Joi, 26.04.2007

Brazilianul Felipe Massa si-a sarbatorit ziua de nastere acasa, in Brazilia, alaturi de familie.

"M-am decis sa imi petrec acasa, in Sao Paulo, ziua de nastere, alaturi de cei dragi. Am profitat de aceasta pauza pentru a da o fuga in Brazilia. Vor urma etape in Europa si in America de Nord care ma vor tine mult timp departe de casa. Nu vreau sa ma plang, dar in tara natala ma simt cel mai bine", a declarat Massa, care ieri a implinit 26 de ani.

Referindu-se la urmatoarea etapa din Formula 1, Marele Premiu din Catalunya, brazilianul a mai spus: "Trebuie sa ne imbunatatim mereu parcursul din curse, cu toare ca in ultimele am rulat destul de bine. Va fi o etapa foarte importanta, in cadrul careia se vor produce schimbari la varf".

Comentarii (11)

  • hop si eu
    Ma intrebam ce legatura are stirea asta cu Ferrari. Apoi am recitit stirea (azi m-am grabit si nu l-am ales pe Massa, desi eram sigur ca e stire de F1Champ) si am gasit asta:

    So if we are going to talk about "work" for a moment, looking at the last two races, it was clear that Malaysia did not go well for us, but in Bahrain we had an excellent race pace and now we need to concentrate on finding some improvements in the car, looking specifically at different phases of the race weekend, like qualifying and the race itself. We have been analysing everything to try and improve for Spain, even if the last race was quite good for us. This is a Ferrari habit and it's a good one. After three races, this is a key moment in the championship, with the top runners all so close in the points. It is very tight, which makes it even more important to work even harder to improve every single little detail on the car.
    0 0
  • Cadou pentru aniversare
    Banuiesc ca fiecare pilot va primi 4 puncte de ziua lui. Nu?
    0 0
  • BUG
    eu l-am luat pe massa dupa ce stirea aparuse..si ii daduse +4..si +3 la ferrari..si acu mi-au scazut 2 pct..NOT FAIR vreau cele 2 pct inapoi
    0 0
  • Mircea Mester
    massa
    A fost o eroare de calcul pe sistem. S-a rezolvat insa rapid. Cei care au mers la mica aspirtaie au pierdut insa.

    Bafta.
    0 0
  • NU s-a rezolvat
    26.04/13:55 F. Massa +2
    26.04/13:39 L. Hamilton F. Massa
    stirea a fost pe la 12
    nu s-a rezolvat nimik..eu am 126 de pct..si inainte sa l iau p massa aveam 128
    0 0
  • Mircea Mester
    Asa este
    Nu putem rezolva problema din punctul de vedere al fiecaruia. E un singur punct de vedere in acest concurs. Al nostru.
    0 0
  • sunteti neseriosi
    eu cu ce mama dreaq sunt de vina ca l-am luat pe massa dupa ce a luat 4 pct? n-am beneficiat de ele...si mai mult..imi scade ptc ati scazut la stire...am pierdut 2 pct absolut degeaba..si pun pariu ca p bugul asta unii au castigat..ma refer la cei care l-au schimbat p massa dupa ce a luat cele 4 pct...si cu nu l mai aveau nu au mai sczut 2
    eu ink sper sa se rezolve...
    0 0
  • ???
    Mestere? te dai lovit? inteleg ca apar pb si toata alea..dar..cand gresesti trebuie sa ti repari greseala..dak tu consideri ca e corect ce s-a intamplat se duce tot jocu de rapa...pe mine nu ma intereseaza ca e greu sau usor de reparat sau altele chestii..pe mine ma intereseaza sa fiu punctat cum trebuie si depunctat in acealasi stil
    si nu e pct meu de vedere...e cea ce s-a int..ti-am aratat orele..sunt subiectiv?dak tu asta crezi..ma duc la spital sa ma tratez
    0 0
  • Mircea Mester
    Ntz
    Nu, dar ma deranjeaza tonul in care unii useri replica. Exista dialog, exista monolog. Pot sa accept ambele variante. Puna una-alta, sunteti musafir pe acest site si apelativele de orice fel nu merita niciun fel de atentie.

    P.S. S-a rezolvat.
    0 0
  • tu glumesti
    nene..nu am avut intentii rele..tonul il apreciaza fiecare cum stie dar singura chestie care vroiam eu..sa fie dreptate

    ps: NU S-A REZOLVAT ! ! !
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    am 126 pct

    mai incearca ;)
    0 0
  • dulce
    Ce neserios Felipe! Sa nu-mi aduca si mie o felie de tort!!!! Daca facea acest lucru, poate mai primea in ca 4 puncte!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru