Massa: "Sunt dezamagit ca am pierdut puncte importante"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 09.07.2007

Felipe Massa a fost nevoit sa ia startul in cursa din Anglia de pe linia boxelor, dupa ce a avut probleme tehnice chiar inainte de debutul cursei. In aceste conditii, brazilianul este multumit cu locul 5 ocupat la final.

"In conditiile date, sunt multumit de rezultatul obtinut. Cu siguranta cursa ar fi fost altfel pentru mine daca nu as fi avut acea problema la start, dar asa se intampla in curse. Uneori, lucrurile iau o intorsatura neasteptata. Este pacat, pentru ca am avut parte de o masina buna. Este o cursa pe care nu o voi uita prea curand. Bineinteles, sunt dezamagit pentru ca am pierdut multe puncte, dar asta este viata si trebuie sa accept ce s-a intamplat. La sfarsitul cursei l-am ajuns din urma pe Kubica si am fost sigur ca il pot depasi, dar nu s-a intamplat asa", a declarat pilotul brazilian.

Massa ocupa locul 4 in clasament, cu 51 de puncte, in timp ce coechipierul sau, Kimi Raikkonen, a urcat pe locul 3 cu 52 de puncte.

Comentarii (3)

  • intrebare?
    de ce d.... nu ati facut schimbarea asta de regulament atunci cand a fost pauza de 3 saptamani si tocmai acum?
    0 0
  • Ce mai conteaza intrebarile?
    Ce te astepti de la raspuns? Bine ca s-a facut acum si nu la sfarsit....mai sunt destule curse...
    0 0
  • daniel
    @skribble
    Pauza de care vorbesti a avut loc intre 15 aprlie si 13 mai, intre etapele a 3-a si a 4-a. La momentul respectiv nu aparusera inca problemele care au dus la hotararea de a schimba regulamentul.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru