McLaren va fi privata de eventualele puncte castigate in Ungaria

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 05.08.2007

Oficialii FIA au decis sa penalizeze McLaren, astfel incat echipa britanica nu va primi niciun punct in clasamentul constructorilor pentru cursa de duminica, indiferent de pozitiile pe care se vor clasa cei doi piloti ai sai, Lewis Hamilton si Fernando Alonso.

Hotararea vine dupa ce Alonso a fost retrogradat pe locul 6 al grilei de start. Oficialii FIA nu au acceptat explicatiile lui Alonso si ale echipei McLaren referitoare la incidentul din calificari, cand spaniolul l-a blocat pe linia boxelor pe Hamilton, privandu-l pe acesta de un ultim tur rapid de pista.

McLaren are dreptul de a contesta decizia oficilailor FIA.

Comentarii (9)

  • intrebare
    @mircea
    daca fia nu puncteaza, automarket puncteaza eventualele puncte ale echipei mcLaren?
    0 0
  • Silviu.KIMI
    ?
    Am si eu aceasi intrebare ca real_criss!
    0 0
  • sfera96
    NU
    sa nu puncteze , eu cred ca aici apare controversatul proces de spionaj ;)) ,
    0 0
  • @Mircea,Daniel ?
    ne spuneti si noua dak punctati pe McLaren si pilotii ? sa stim ce facem...deja este ceva gen "filme cu prosti" ...uite pole, nu e pole,uite puncte,nu e puncte....cat timp nu au fost gasiti vinovati de spionaj ar trebui sa fie lasati in pace,stiu ca e greu pentru ferrari dar asta e
    0 0
  • F1 CHAMP: McLaren va primi punctele
    Asa cum puteti citi in stirea de aici: http://formula1.automarket.ro/articole/mclaren-a-facut-apel-la-decizia-oficialilor-fia-5224.html,
    McLaren a facut apel la decizia oficialilor FIA, astfel ca rezultatele din cursa de duminica vor ramane provizorii pana la audierile ce vor fi programate la Curtea Internationala de Apel.

    In aceste conditii, in concursul F1 CHAMP McLaren va primi toate punctele pe care le va castiga conform grilei de punctare. Prin urmare, clasamentul final al acestei etape va lua in considerare si punctele echipei McLaren de la Hungaroring.

    Deoarece FIA va lua o decizie finala la o data care nici macar nu a fost stabilita, o eventuala depunctare a echipei McLaren in clasamnentul constructorilor nu va afecta in niciun fel clasamentul F1 CHAMP.
    0 0
  • ?
    pilotii vor fi punctati?
    0 0
  • @florin
    au spus clar organizatorii ca se puncteaza ...bafta
    0 0
  • @florin
    Pilotii vor primi punctele. O eventuala penalizare a echipei McLaren nu va afecta pilotii, nici in clasamentul FIA si, implicit, nici in F1 CHAMP.
    0 0
  • ?
    merci
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru