Monaco, antrenamente libere 2: din nou Alonso

Publicat Joi, 24.05.2007

A doua sesiune a antrenamentelor libere de la Monte Carlo a fost dominata de spaniolul Fernando Alonso, cel care a fost cronometrat cu primul timp. Acesta a fost urmat de finlandezul Kimi Raikkonen si de britanicul Lewis Hamilton.

Pe urmatoarele pozitii s-au clasat Jarno Trulli, Giancarlo Fisichella si Felipe Massa, cel care a urcat doua locuri fata de primele antrenamente ale zilei.

Comentarii (7)

  • italienii
    Au venit italienii astia ( trulli, fisichella ) in ultimile 5 minute si au stricat jucaria... aoleu :D
    0 0
  • mihnea
    succes mclaren
    bafta in antrenamente! stim ca de obicei in cursa si calificari nu trebuie sa ne facem probleme, ca nu mergeti chiar asa de bine! forza ferrari
    0 0
  • nimic nou
    McLaren iau si ei ochii presei cand pot: antrenamente. Despre Ferrari se discuta sambata in calificari si duminica dupa cursa :))
    0 0
  • rgoracing
    si tricoul?
    am si io o nelamurire, au trecut 2 saptamani si inca nu am primit nici o veste despre tricoul castigat cu ocazia MP al Spaniei...cat timp mai trebuie sa mai astept? sa ma duc mai degraba sa caut unul sa cumpar de la magazin? sa-mi rasp si mie cineva...
    0 0
  • mmm not really
    Mclaren a mers bine si in testele pentru Monaco, deci nu e surpriza; surprins sunt eu ca nu mi-am amintit pana acum. Ferrari mai joaca insa si neortodox; chiar nu-i intereseaza timpul cel mai bun pe care il pot scoate acum. Merg cu ceva mai multa benzina pe masina, incat sa nu se poata citi corect un timp pentru performanta lor. Au facut asta si in Catalunya; e teribil de enervant. Aceasta practica o mai aveau si Mclaren in 2005.
    Dati-i omului premiul!
    0 0
  • rgoracing
    Nu iti face probleme, il vei primi, dar ai putina rabdare. Incearca sa il cauti pe Mircea pe mail, iti va raspunde mai rapid. Eu am asteptat aproape o luna pentru al meu :)
    0 0
  • mda ...
    ma asteptam la mai mult de la pisichella ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru