Negocierile Alonso - Renault, in impas

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 20.11.2007

Negocierile dintre Fernando Alonso si Renault in privinta sezonului 2008 au intrat in impas, informeaza presa din Italia si Spania.

Cotidianul sportiv spaniol Marca sustine ca desi seful Renault Flavio Briatore ar accepta cererea lui Alonso de a semna pe un singur an, CEO-ul carlos Ghosn refuza sa incheie o intelegere pe o perioada mai mica de 3 ani.

Se vehiculeaza ca Alonso vrea un contract pe un singur sezon pentru ca in 2009 sa plece la Ferrari, chiar daca Kimi Raikkonen este sub contract pana la sfarsitul sezonului 2009, iar Felipe Massa a fost confirmat recent pana la finalul sezonului 2010.

Mai exista un scenariu potrivit caruia sefii Renault nu considera revenirea lui Alonso atractiva, Ghost declarand ca "va fi o intelegere pe 3 ani sau nu va fi deloc".

Comentarii (8)

  • hm>>alonzo!
    Mai bine ar face un lucru bun de a semna 3 ani cu renault,ptr ca cei de la ferrari iy pot face lui alonzo o surpriza aceea de a prelungi contractul lui kimy,si poate alonzo i-a teapa.Succes alonzo
    0 0
  • Ciprian
    sa construiasca
    Schumi era el mai arogant poate si mai antipatic asa, dar l=ama preciat a a venit la Ferrari cand masina lor era de doi bani si a stat si a pus-o la punct. Nu imi place la Alonso ca vrea sa mearga la cea mai buna masina si numai sa catsige. Nu are rabdare sa construiasca, sa cladeasca.
    0 0
  • nu-i vorba de rabdare
    e vorba de stiinta. Si nu, n-are nici una nici alta.
    Pentru a ridica o echipa din 0 iti trebuie stiinta de a lucra cu oamenii, de a-ti face o echipa in jurul tau care sa te sustina si la bine si la greu.
    Alonso habar n-are ce inseamna asta. Trecerea la McLaren si apoi plecarea cu coada-ntre picioare de-acolo e destula dovada
    0 0
  • kimi_rai
    @ Ciprian
    Alonso a facut din mclaren intr-un an o super echipa ia mai gandestete . si a plecat de la mcalen nu ca nu are rabdare dar nu se mai putea .
    0 0
  • alina b
    haha
    omul asta chiar are tupee... ar fi tampiti astia de la Ferrari sa renunte la Raikkonen pt Alonso... c'mon, de unde gandurile astea la el?? mai ales cand cei de la Ferrari au declarat de atatea ori inca de inainte sa ajunga Raikkonen la ei ca nu ii intereseaza Alonso ci Kimi.... dar poate ne facea onoarea si paraseste Marele Circ >:)
    0 0
  • Ferrari si Alonso
    Ferrari ar trebui sa renunte la papitoiul ala de Massa si sa-l ia pe Alonso. De fiecare data cand Massa a fost in duel pe pista cu Alonso, a facut pe el, plus ca nu prea e cursa in care Masa sa nu faca o greseala (sau chiar gafa).
    Cu Raikkonen si Alonso, Ferrari ar fi o echipa imbatabila.
    0 0
  • Massa....
    Chiar nu inteleg de ce ia mai prelungit contactul lui Massa pana la sfarsitul luo 2010,ca nici pe departe e cel mai bun pilot.Sper ca in sezonul viitor sa-l puna pe Kimi pilotul 1.Sunt fan Ferrari,dar mi-aduc aminte cum la facut varza Alonso pe Massa cand a inceput ploaia de la lasat in urma cu vreo 20 secunde.Cu Alonso si Kimi Ferrari nu ar avea rival.Dar aici sunt alte jocuri de culise.....
    0 0
  • Massa la Ferrari - cred ca merita
    Massa a ramas atunci in urma din cauza ca nu avea pneurile potrivite. Ferrari a spus ca nu intentioneaza sa schimbe pilotii actuali, pt ca sunt foarte buni si nu cred ca cei de la Ferrari fac afirmatii neserioase.
    Faptul ca Massa a terminat pe locul 4, cu toate ca a pierdut 2 curse din cauza echipei cand a ramas fara combustibil, arata ca totusi este un pilot foarte valoros si de multe ori era si cel mai rapid.

    Iar dupa experienta din acest an, cred ca toti isi dau seama ca mai bine sa ai 2 piloti care pot sa lucreze in echipa decat doi care se cearta

    Vorba ceea - cind doi se cearta, al treilea, ajutat de al patrulea :), cistiga
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru