Norbert Haug: "Cine castiga in Spania devine favorit"

Publicat Vineri, 04.05.2007

Norbert Haug, seful motorsportului de la McLaren, este de parere ca Grand Prix-ul Spaniei este unul foarte important, care poate decide lupta de la nivel inalt.

"Acest Mare Premiu este unul in care se va putea observa cine are cele mai multe sanse la castigarea titlului mondial. Obiectivul nostru este acela de a castiga, pentru a putea aborda cu un moral superior celelalte curse. Cu siguranta cine va castiga va deveni favorit", a declarat Haug.

In acest moment, McLaren Mercedes se afla pe primul loc in clasamentul constructorilor cu 44 de puncte, urmati fiind de Ferrari cu 39 si de BMW Sauber cu 18 puncte.

Comentarii (2)

  • asta-i beat
    cine castiga aici va avea 2 puncte avans. Cum naiba poti sa fi favorit din punctul asta de vedere, nu stiu. Da, corect, o comportare buna la Barcelona confirma ca ai o masina buna. Insa pana acum in teste Ferrari au fost "tata lor". Mclaren s-a innecat cu aripioare avantgardiste.
    0 0
  • Succes
    Le urez celor de la Ferrari sa castige toate testele de acum incolo, nu si cursele.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru