Norbert Haug: "Hamilton nu este favorit la Monaco"

Publicat Marti, 22.05.2007

Norbert Haug, seful motorsportului de la McLaren Mercedes, considera ca Lewis Hamilton nu se numara printre favoritii la victorie in Marele Premiu din Principat.

"Sper sa obtina cat de curand prima victorie in Formula 1, dar nu l-as putea descrie ca pe unul dintre favoriti la Monaco. A fost extraordinar sa soseasca de trei ori pe pozitia a doua", a spus oficialul McLaren Mercedes.

Haug a mai spus ca il va sprijini neconditionat pe britanic, indiferent de rezultatele pe care le va inregistra: "Indiferent cum se va termina la Monaco il vom sprijini. A facut curse deosebite pana acum si cred ca se pune prea multa presiune pe el in aceste momente".

Comentarii (2)

  • a innebunit lumea
    Deci e clar. Daca nici cei din echipa lui nu il sustin atunci el este singur impotriva tuturor. Mai are noroc k e Ron Dennis acolo si are grija de el k altfel era "mancat" de mult de Alonso. Parerea mea. Chiar nu inteleg ce are toata lumea cu el. Cred k daca mai termina mult pe podium o sa il rezolve "echipa".
    0 0
  • avocatu
    ce shmeker
    stai linistit, k asta declara la deruta pt cei de la Ferrari aceast pronostic, si presimt ca Hamilton va obtine primul sau loc I amu la Monaco...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru