Oficialii McLaren, multumiti de parcursul de pana acum

Publicat Miercuri, 23.05.2007
Oficialii team-ului anglo-german declara ca echipa se afla pe un drum bun si ca locurile unu si doi la piloti precum si prima pozitie de la constructori le dau sperante pentru viitor.

"Pentru McLaren faptul ca are pilotii pe primele doua locuri in clasament si ca este prima la constructori reprezinta un lucru deosebit", a spus Martin Whitmarsh, unul dintre sefii celor de la McLaren Mercedes.

"Pilotii nostri au amintiri placute de la Monte Carlo, Fernando a castigat anul trecut, in timp ce Lewis a triumfat in 2006 la GP2 si la Formula 3000. Suntem constienti ca aceste lucruri reprezinta trecutul si vrem sa ne prezentam cat mai bine anul acesta", a declarat Norbert Haug, vicepresedintele McLaren Mercedes.

Comentarii (2)

  • mihnea
    succes mclaren
    asta va doresc..mai ales ca o sa pierdeti campionatul anul asta
    0 0
  • ShArKy
    ...
    mdea..esti fan ferrari...ce sa spun...o sa se vada pe parcurs...fiindca amandoi pilotzii de la ferrari nuss constantzi...akuma au shi ei o sclipire ashea ca "ciocu mic ca noi suntem la putere" =))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru