Pact de neagresiune Hamilton-Alonso

Publicat Vineri, 22.06.2007

Fernando Alonso si Lewis Hamilton au incheiat un pact de neagresiune. In urma declaratiilor celor doi din ultimele saptamani, presa a inceput sa speculeze pe marginea relatiei incordate dintre cei doi, fapt care a facut ca pilotii McLaren sa cada la pace. Hamilton a declarat ca el si Alonso vor mai vorbi unul de celalalt doar in conditiile in care la interviu se vor afla de fata amandoi.

"Ne intelegem bine. Insa presa spaniola ii ia apararea in orice, chiar inventeaza conflicte. Pot spune acelasi lucru si despre presa din Marea Britanie, de altfel", a declarat Hamilton. Acesta a continuat:

"Ne ajutam reciproc foarte mult. E clar ca suntem competitivi, amandoi vrem sa castigam insa ne respectam foarte mult. Niciodata nu ne-am certat. Dupa ce am castigat in weekend, m-a felicitat. Credem ca in acest moment este mai bine sa nu vorbim unul despre altul decat daca suntem amandoi de fata. Asta pentru ca citim prin ziare declaratii scoase din context care schimba radical ce am vrut sa spunem.

Nu as face niciodata o declaratie negativa legata de el pentru ca il respect", a incheiat britanicul. Britanicii de la The Times nu au asteptat mult pentru a specula pe marginea acestei declaratii: "McLaren i-au pus botnita lui Lewis", a titrat astazi publicatia britanica.

Comentarii (1)

  • presa
    ce obositzi:)) hahahha
    sa traiesti din ce spun altzii..
    si kulmea..altzi prosti..sa kumpere o hartie tiparita..de aia..
    :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru