Pilotii Renault, multumiti de calificari

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 01.07.2007

Renault a obtinut un rezultat bun in calificarile pentru cursa de la Magny Cours, Giancarlo Fisichella urmand sa ia starul de pe locul 5, in timp ce Heikki Kovalainen s-a clasat imediat in spatele coechipierului sau.

"Aceste rezultate arata ca noutatile pe care le-am adus masinii pentru acest Grand Prix au fost de bun augur. Ma simt foarte motivat sa pilotez masina in acest moment, vazand progresele inregistrate de echipa la fiecare cursa. Stim ca avem potential sa reusim chiar mai mult, si de aceea toata lumea este increzatoare", a precizat Fisico.

La randul sau, Kovalainen spune ca Renault se indreapta pe drumul cel bun. "Am reusit sa ne revenim dupa rezultatele slabe din antrenamente. Linia a treia pe grila de start este o pozitie buna pentru mine, iar performanta noastra arata ca suntem pe drumul cel bun. Ramane de vazut ce vom face in cursa", a declarat finlandezul.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru