Raikkonen: "Ne-am intors in lupta pentru titlu!"

Publicat Luni, 02.07.2007

Finlandezul Kimi Raikkonen, castigatorul Marelui Premiu al Frantei, a declarat dupa cursa de la Magny-Cours ca Ferrari s-au intors in lupta pentru castigarea acestui sezon de Formula 1.

Kimi s-a aratat foarte increzator, mai ales ca a reusit sa castige cursa dupa ce aceasta a fost dominata de colegul sau de echipa, brazilianul Felipe Massa. Dupa ce au stat in umbra celor de la McLaren in ultimele Grand Prix-uri, dubla Ferrari din Franta a readus speranta in sanul echipei, care acum se gandeste atat la titlul de la piloti cat si cel de la constructori.

Finlandezul crede ca succesul din Franta marcheaza pentru el un nou inceput. „Aveam nevoie de acesta victorie. Am trecut printr-o perioada grea, dar m-am cam asteptat la asemenea lucruri. Lumea crede ca esti pierdut atunci cand nu ai rezultate, dar noi am muncit mult si am imbunatit mult la masina si cred ca aceasta munca va continua”.

Alaturi de finlandez si boss-ul echipei, Jean Todt, s-a declarat foarte mutumit de performanta scuderiei italiene de la Magny-Cours.

Aceasta dubla a fost cruciala pentru noi si va atarna foarte mult in desfasurarea campionatului. Mai sunt noua curse pana la final si orice este posibil. Amandoi pilotii au fost exceptionali in cursa si raman sa se lupte intre ei pentru victorie de acum inainte”.

Comentarii (4)

  • ...
    vatzi intors...da` nu pt mult timp :D
    0 0
  • alo
    bah nenea asta care scrie textu tu te-ai uitat la cursa... cum ti s-a parut tie ca massa a dominat... nu mai scrie numa sa te afli in treaba.
    0 0
  • Penibil...
    domina Massa dak avea avans n-spee mii de secunde,nu a reusit cu un Kimi dezlantuit si s-a vazut rezultatul...in afara de asta mai sunt tone de stiri...pacat ca nu sunt de bine pentru McLaren
    0 0
  • sharky_raduku
    ...
    jack...itzi aduc aminte...mclaren nau adus nici o imbunatatzire shi vezi shi declaratzia lui ron dennis daka tot nai vazuto...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru