Raikkonen: "Ploaia ar complica lucrurile"

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 30.06.2007

Kimi Raikkonen a declarat ca este singurul vinovat ca nu a reusit sa se claseze pe prima linie a grilei de start, din cauza unei erori de pilotaj. Finlandezul parea, la un moment dat, principalul adversar al lui Massa pentru obtinerea pole-ului, insa in cele din urma a fost cu doua zecimi mai lent decat coechipierul sau, astfel ca va pleca al treilea in cursa de duminica.

Cu toate acestea, Kimi spera intr-o cursa buna si spune ca ploaia ar complica lucrurile pentru toti pilotii. "Cred ca avem o masina buna. Nu am reusit un timp foarte bun, insa cursa de maine va fi diferita. Daca va ploaua va fi mai dificil pentru toti, poate si un pic mai interesant. Vom vedea ce se va intampla", a incheiat Raikkonen.

Comentarii (5)

  • Hai ca sunteti culmea!
    "Kimi Raikkonen a declarat ca este singurul vinovat ca nu a reusit sa se claseze pe prima linie a grilei de start, din cauza unei erori de pilotaj." Isi accepta greseala si voi ii dati 4 puncte? Ma ia rasu`:)
    0 0
  • Keyshia
    :))
    Greseala recunoscuta e pe jumatate iertata :))
    0 0
  • tracto91
    ce e cu masina din poza
    de unde e poza asta? k nu imi amintesc sa fi fsot raikkonene pilot de teste la ferrari :)) si asta e masina din 2001.
    0 0
  • schumacher13
    buna remarca !!!
    dar poate i-au facut o masina speciala pt poze, cu nr 2 ...
    macar e bine k nu e o masina din Raly sau campionatele de turisme...
    0 0
  • :))
    chiar...ce poza! oricum, bravo kimi pentru cursa..felicitari..ai stofa de campion..aratati-le mclaren-istilor de ce suntem cei mai titrati..pentru ca suntem cei mai BUNI!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru