Raikkonen se asteapta la o cursa dificila

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 22.07.2007

Pilotul echipei Ferrari, Kimi Raikkonen, spune ca se asteapta la o cursa grea duminica, chiar daca a reusit sa obtina la Nurburgring al doilea pole position din acest sezon.

"In sfarsit! La Silverstone am facut o gresala pe finalul celui mai rapid tur, dar acum totul a mers bine si am reusit sa obtin pole-ul. In Q1 si Q2 am avut ceva probleme cu aderanta, insa dupa ce am alimentat cu benzina pentru prima parte a cursei totul a fost ok. Asteptarea dupa accidentul lui Hamilton a complicat lucrurile in ultima parte a calificarilor. Acum sunt in cea mai buna pozitie pe grila, insa sunt constient ca ne asteapta o cursa foarte dificila", a declarat finlandezul.

Este primul pole reusit de Raikkonen dupa cel obtinut la Melbourne, in prima cursa a sezonului.

Comentarii (1)

  • unde sunt stirile???
    stiu ca ma repet cu aceasta problema dar totusi de ieri au aparut o gramada de stiri despre toate echipele - si voi nimic. sau vor aparea ca si vineri si ieri in timpul evenimentelor oficiale?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru