Ralf Schumacher, fericit dupa cel mai bun rezultat al sezonului

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 06.08.2007

Ralf Schumacher considera cursa de la Hungaroring drept "minunata", dupa ce a reusit cel mai bun rezultat din sezonul 2007. Pilotul echipei Toyota a profitat de strategia cu doua opriri la boxe si a terminat pe locul 6, chiar daca a fost in fata dublului campion mondial Fernando Alonso mai multe tururi.

"Cursa a fost minunata. Am avut un start foarte bun si m-am luptat pentru locul 4 in primele viraje. Masina a fost foarte buna. Desi la inceput a fost destul de instabila, am facut cateva ajustari si totul a fost ok. Am optat pentru doua opriri la boxe si cred ca am luat decizia cea buna. A fost pacat ca am pierdut destul de mult timp sosind in spatele lui Heidfeld mai tarziu in cursa, dar cele trei puncte sunt foarte bune pentru echipa. Aveam nevoie de ele, iar acum suntem optimisti pentru finalul sezonului. Este cel mai bun rezultat al meu din acest sezon si sunt foarte fericit", a declarat germanul.

Comentarii (1)

  • :)
    Merci
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru