Ralf Schumacher, incantat de fanii de la Silverstone

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 02.07.2007

Dupa ce a obtinut locul 10 la Magny Cours, Ralf Schumacher se concentreaza pe cursa de la Silverstone, una dintre preferatele sale, datorita entuziasmului aratat de fanii Formulei 1.

"Circuitul de la Silverstone este foarte rapid si competitiv, dar cred ca suntem intr-o forma buna dupa testele efectuate aici. Chiar daca la Magny Cours nu am reusit o clasare foarte buna, consider ca la Silverstone putem obtine rezultate pozitive. Intotdeauna mi-a placut aceasta cursa datorita fanilor infocati ai sporturilor cu motor care iubesc Formula 1. Suporterii au incurajat mereu toti pilotii, indiferent de nationalitate", a declarat Ralf.

Comentarii (1)

  • PT. MIRCEA
    CE SA FAC SA PRIMESC TRICOUL CASTIGAT IN SUA ... ???

    Am trimis email cu datele personale, dar nimic, defapt si primul tricou castigat a ajuns dupa o luna jumate, dar asta e speram ca acum sa nu mai fie probleme cu firma de curierat, pt. ca acum nu mai au probleme sa gaseasca 1MAI in BOCSA, ca au mai fost la mine acasa cu primul tricou.

    Te rog mult de tot sa imi raspunzi !!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru