Red Bull isi redecoreaza masinile in scop caritabil

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 03.07.2007

Cu ocazia cursei de la Silverstone, Red Bull va redecora cele doua monoposturi ale echipei, cu ocazia programului caritabil “Faces For Charity”.

Toate fondurile obtinute ca urmare a acestei actiuni vor fi donate organizatiei "Wings For Life", care lupta pentru descoperirea unui tratament impotriva paraliziei.

Astfel, Red Bull a creat un site special unde fanii echipei au uploadat, pana in prezent, 30.000 de fotografii, in schimbul unei donatii. Fotografiile au fost editate apoi de catre Red Bull si vor fi aplicate pe masinile lui David Coulthard si Mark Webber. Cativa dintre fanii care au participat la acest proiect au fost invitati la fabrica de la Milton Keynes si au urmarit procesul de aplicarea a pozelor pe masini. Redecorarea va fi terminata miercuri.

Comentarii (3)

  • eu
    Am vrut si eu sa imi pun o poza acolo...asa de faza dar cand am vazut ca poza va avea marimea de 2 pe 2 cm...m-am razgandit....
    0 0
  • ShArKy46
    http://uk.eurosport.yahoo.com/formula-1/red-bull-faces-for-charity.html
    astai
    0 0
  • jano_rajmond
    MS Info
    MS ca ai dat adresa... ca astia isi atat de incompetenti ca n-au putut s-o faca... sau poate nici macar ei nu stiau si doar au copiat stirea de undeva :P
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru