Rezultate modeste in calificari pentru Toro Rosso

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 01.07.2007

Pilotul lui Toro Rosso, Scott Speed (foto), considera ca poate avea o prestatie buna duminica in cursa de la Magny Cours, in urma rezultatului obtinut in calificari. Americanul s-a clasat pe locul 15, in fata scotianului David Coulthard de la Red Bull.

"Nu am speram nici o clipa sa repet performanta de vineri din antrenamente (n.r. - locul 3). La Toro Rosso ne place sa ramanem cu picioarele pe pamant. Am facut treaba buna in Q1, insa apoi conditiile au inceput sa fie putin mai dificile.", a declarat Speed.

Coechipierul acestuia, Vitantonio Liuzzi, spune ca motivul pincipal pentru care s-a clasat doar pe locul 17 in calificari a fost traficul. "Problema principala a fost traficul. Speram sa ocup o pozitie mult mai buna pe grila de start. Pe linia boxelor a fost haos, in conditiile in care pilotii intrau si ieseau din garaje provocand un trafic foarte aglomerat", s-a aparat italianul.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru