Ron Dennis: "Roata dreapta-fata nu a fost stransa bine"

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 21.07.2007

Seful echipei McLaren Mercedes, Ron Dennis, a precizat ca accidentul suferit de Lewis Hamilton in calificarile de sambata de la Nurburgring a avut loc din cauza surubului de la roata-fata, care nu a fost strans corespunzator.

"Am avut o problema cu mecanismul de prindere a rotii. Roata dreapta-fata nu a stransa bine. Nu a fost o gresala a mecanicilor. Nu suntem siguri care este motivul defectiunii. Acelasi pistol de prindere a rotii a fost utilizat si la masina lui Fernando Alonso, iar el nu a avut nicio problema. Tot ce stim cu siguranta este ca am avut o defectiune la pistolul de prindere a rotilor. Cel putin stim ca masina nu a avut nicio defectiune", a declarat Ronn Dennis.

Comentarii (5)

  • cossandu
    hamilton
    "Roata dreapta-fata nu a stransa bine" cred ca sunt povesti, in poza se vede cat de tare a virat iar rotile raman drepte ...
    0 0
  • jano_rajmond
    Hai ma... povesti
    Se vede clar ca roata sta fixata pana face pana... sa nu imi zica mie ca nu a fost stransa bine si de aia a facut pana... ca doar am mai vazut roti nestranse toti anii astia... si nu asa arata. Ala se tot balanseaza de la bun inceput. Roata lui Hamilton sta la locul lui pana explodeaza.
    0 0
  • Cauciucul
    a fost problema.
    0 0
  • Sonick504
    E transmisia!
    Ceva s-a aschiat la transmisia fata, se vede in video cum intai apare o bucata albicioasa de metal rupt care atinge roata, apoi o scrijeleaza pana face explozie. E de la transmisie, parerea mea. Dar, in Germania nu poti spune ca Mercedes are transmisii proaste, nu?
    0 0
  • sonic
    mai prietene esti idiot?ce transmisie visezi tu in fata?poate suspensie
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru