Rosberg a semnat un nou contract cu Williams

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 09.12.2007

Nico Rosberg a ajuns la o intelegere pentru un nou contract pe doi ani cu Williams, punand capat speculatiilor ca ar putea pleca la McLaren pentru a-l inlocui pe Fernando Alonso.

Un purtator de cuvant al echipei Williams a confirmat ca noul contract al lui Rosberg va expira la sfarsitul sezonului 2009.

"Sunt incantat sa mai stau doi ani la Williams", a declarat pilotul in varsta de 22 de ani. "Williams mi-a facut o oferta mult mai buna si am decis sa o accept. Acum sunt pilotul numarul 1 intr-o echipa foarte buna.

Bineinteles ca m-as fi putut imagina la Mclaren in 2008, la fel cum m-as fi putut imagina la Ferrari. Orice pilot tanar vrea sa castige curse. Dar simt ca trebuie sa am rabdare. Sunt doar cateva exceptii ca Lewis Hamilton care pot avea succes imediat. Mika Hakkinen a trebuit sa astepte 6 ani pentru prima victorie".

McLaren nu a anuntat inca inlocuitorul lui Alonso, care a plecat luna trecuta si despre care se vehiculeaza ca va reveni la Renault. Fosta campioana mondiala Williams a terminat pe locul 4 in acest an in clasamentul constructorilor, dupa ce McLaren a fost exclusa din campionat in urma scandalului de spionaj.

Comentarii (1)

  • ?????????
    Cam putine styri in ultimul moment????????????????
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru