Rosberg: "In calificari ne putem clasa in primii 10"

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 07.07.2007

Nico Rosberg considera ca Williams poate termina calificarile de sambata in primii 10. Germanul a obtinut locul 5 in ultima sesiune de antrenamente la Silverstone.

"In general, cred ca a fost o zi ok. Ne-am petrecut antrenamentele concentrandu-ne pe testarea cauciucurilor si am avut rezultate safisfacatoare, care ne vor ajuta cu siguranta in calificari. Mai avem mult de munca si putem obtine mai mult de la masina. Cred ca in calificari ne putem descurca si mai bine si ne putem clasa cu ambele masini in primii 10", a declarat Rosberg.

Coechipierul sau, Alexander Wurz, spune ca vantul a fost o problema cu care s-au confruntat toti pilotii. "Toti vor spune ca vantul ne-a creat probleme, iar eu voi face la fel. Din aceasta cauza testele au fost destul de dificile. Totusi, au fost niste teste utile in vederea calificarilor si cred ca stam destul de bine", a declarat austriacul.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru