Rosberg, multumit dupa o cursa dificila la Hungaroring

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 06.08.2007

Nico Rosberg a marturisit la finalul cursei de la Hungaroring ca spera la un loc mai bun decat 7, insa considera ca si aceasta clasare este buna.

"In final, a trebuit sa fiu multumit cu acest rezultat, chiar daca am sperat la un loc mai bun decat 7. Asa a fost sa fie si nu am putut face mai mult. Nu a fost o cursa usoara", a precizat germanul.

Rosberg admite ca Ungaria gazduieste unul dintre cele mai dificile circuite din calendar, insa este multumit de strategia pe care a avut-o. "Hungaroring este una dintre cele mai dificile curse din calendar din punct de vedere fizic, dar tocmai de aceea m-am antrenat mult si nu am avut probleme. Strategia noastra a fost buna si asta mi-a permis sa mentin pasul, dar din pacate nu am reusit mai mult", a declarat pilotul echipei Williams. Cu 6 curse inainte de final, Rosberg ocupa locul 13 in clasament cu 7 puncte.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru