Sato: "2008 va fi cel mai bun an pentru Super Aguri"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 04.02.2008

Takuma Sato crede ca Super Aguri poate face un pas inainte in acest an, in ciuda problemelor financiare pe care le-au intampinat in cadrul testelor din aceasta iarna.

"Ne asteptam la o lupta stransa la inceputul sezonului, dar suntem inca motivati", a declarat luni Sato. "Este foarte frustrant ca nu am putut testa, insa inginerii si mecanicii lucreaza foarte mult. Din cauza situatiei financiare, anul trecut a trebuit sa intrerupem programul de dezvoltare in mijlocul sezonului, dar de data aceasta cred ca, dupa un start dificil, putem sa fim mai competitivi decat am fost in ultimii doi ani. Vreau cu adevarat sa fiu capabil sa lupt pentru pozitii pana la ultima cursa".

Japonezul a adaugat ca echipa va reveni la teste saptamana viitoare la Jerez, chiar daca nu vor fi capabili sa aibe toate componentele pentru masina din 2008 pana la prima cursa a sezonului. "Ar fi trebuit sa mergem la Valencia saptamana trecuta cu monopostul SA07B, insa totul s-a anulat. Saptamana viitoare vom merge la Jerez si apoi ar trebui sa avem doua teste consecutive de cate trei zile la Barcelona.

Vom folosi masina intermediara si probabil ca nu vom avea o masina complet upgradata pana la ultimele teste de la Barcelona. Apoi, sper sa avem pachetul complet pana la cursa de la Melbourne", a mai precizat Sato.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru