Sato: "A fost o zi deosebita pentru mine"

Publicat Luni, 11.06.2007

Takuma Sato, pilotul celor de la Super Aguri, a spus dupa cursa canadiana ca a trait momente unice la Montreal.

"Am avut si noroc in cursa de la Montreal, dar am fost omul potrivit la locul potrivit. Echipa a facut o treaba deosebita si sunt foarte mandru de ei! A fost o zi deosebita pentru mine, pentru ca am reusit una dintre cele mai bune curse din cariera", a declarat Sato.

Referindu-se la teribilul accident suferit de Robert Kubica, pilotul japonez a mai adaugat: "Am fost de-a dreptul socat in momentul in care Kubica a avut accidentul. M-am concentrat mai mult dupa si tin sa multumesc lui Dumnezeu ca a scapat cu bine", a mai spus niponul.

Comentarii (2)

  • Sato si SA
    O cursa excelenta din partea lui Sato. Ma bucur enorm pentru el mai ales din prisma faptului ca a fost dat afara de la echipa mama pentru a face loc unui pilot ce nu demonstreaza mare lucru in momentul de fata.
    Se vede ca echipa Super Aguri e formata mai mult din entuziasti decat din oameni platiti sa faca ceva. Se bucura enorm pentru fiecare punct si nu isi pierd timpul cu declaratii "feroce" despre ce vor face.
    Si nici nu ii lauda nimeni.
    Ieri (desi sunt fan McLaren de peste 15 ani) am urlat si am aplaudat depasirea lui Sato in fata lui Alonso. Si la fel au facut si cei 5 oameni cu care ma mai uitam.
    O mare realizare si sper sa se mai repete astfel de realizari din partea lui Aguri cat si a celorlalte echipe mici.
    0 0
  • noname00
    Felicitari pentru Sato
    Chiar daca as fi fost fan Alonso (ceea ce nu sunt) cred ca as fi fost bucuros pentru depasirea pe care a facut-o Sato. A fost o depasire la care Alonso nu a avut nici o replica.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru