Sato: "Depasirea lui Alonso a fost unul dintre cele mai frumoase momente din cariera mea"

Publicat Miercuri, 13.06.2007

Takuma Sato, pilotul celor de la Super Aguri, a declarat ca a trait unul dintre cele mai frumoase momente din viata de pilot atunci cand l-a depasit pe Fernando Alonso la Montreal.

"Este un lucru deosebit atunci cand depasesti in cursa. Ca sa fiu sincer, nu ma asteptam sa-l prind din urma pe Fernando. Cand am vazut ca acest lucru s-a intamplat mi-am zis ca trebuie sa stau cat mai aproape de el. Am profitat de faptul ca avea probleme cu cauciucurile uzate, in timp ce eu de-abia fusesem la standuri. A fost unul dintre cele mai interesante si frumoase momente din cariera mea sa-l depasesc pe Fernando", a punctat Sato.

Japonezul a adunat patru puncte in clasament, aflandu-se pe pozitia a 13-a in ierarhia pilotilor din Marele Circ.

Comentarii (5)

  • joeadrianblack
    ...
    exagerezi... dar in schimb felicitari pt ca i-ati depasit pe Honda de uzina
    0 0
  • mda...
    c declaratie....ar trebui sa fie fericit k a prins un loc bun si daca nu ma insel a intrat si in punte ....nu k l a depasit pe alonso...putea sa fie massa sau raikkonen ,hamilton in locul lui daca avea cauciucurile p care l avea....
    0 0
  • Ce simpatic!
    Foarte amuzanta declaratia lui Sato!Voi de unde stiti ca Alonso a avut probleme cu cauciucurile,cica,pentru ca eu nu am citit nicaieri cum ca ar fi avut probleme!Daca el este chiar asa un mar epilot ar fi recunoscut ca nu a mers bine si gata:a facut o gramada de greseli in cursa respectiva si asta de ce sa nu fie inca o greseala a lui??!Imediat dc nu merge bine SIGUR a avut vreo problema:)))))
    0 0
  • parerea mea...
    nu cred k ceea ce a zis Sato e de condamnat...a spus ceea ce a simtit.In ceea ce-l priveste pe Alonso e in plop...
    0 0
  • La arat
    la cum a iesit Alonso la arat nici nu e de mirare ca avea probleme!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru