Spyker: "In mod normal, ar trebui sa fie bine la Barcelona"

Publicat Sambata, 05.05.2007

Spyker incearca sa se bazeze la Barcelona pe inertie. Astfel, dupa un inceput ezitant in Australia si Malaezia, Bahrain a insemnat prima cursa in care ambii piloti Spyker au reusit sa ajunga la final. In aceste conditii, oficialii echipei olandeze spera ca la Barcelona sa continue trendul ascendent.

 "Avansam. Este bine ca in Bahrain am dus ambele masini la finish, insa vrem sa reusim asta in fiecare cursa de acum inainte. Iar aici, la Barcelona, avem avantajul de a fi testat mult si acum si inaintea sezonului, astfel ca ar trebui sa putem sa ne apropiem si mai mult de cei din fata noastra", a declarat Collin Kolles, seful echipei.

Kolles a fost completat de Mike Gascoyne, directorul tehnic al celor de la Spyker. "Inceputul sezonului a fost foarte dificil pentru noi pentru ca am reusit sa testam foarte putin inaintea debutului cursei din Australia. Apoi, nu am reusim sa testam in Malaezia si in Bahrain. La Barcelona vom putea face insa mai multe si vom demonstra ce putem face in raport cu echipele care sunt clasate in fata".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru