Stirling Moss considera ca Hamilton ar putea diviza McLaren

Publicat Luni, 21.05.2007

Stirling Moss, fosta legenda a Formulei 1, este de parere ca britanicul Lewis Hamilton ar putea imparti echipa tehnica a celor de la McLaren Mercedes in doua tabere.

"Nu s-a mai intamplat niciodata ca un debutant sa realizeze atatea lucruri bune si sunt sigur ca nu se va mai intampla curand. Cred ca Alonso este la fel de bun ca si in anii trecuti, doar ca si Lewis se comporta exemplar. Este greu de spus care dintre ei va fi mai bun la finalul sezonului. Cea mai grea misiune o are Ron Dennis, cel care va trebui sa se imparta. McLaren s-ar putea transforma in doua tabere", este de parere Moss.

Oficialii team-ului anglo-german au sustinut in mai multe randuri ca nu exista un pilot numarul unu in cadrul echipei McLaren Mercedes, lucru care vine in sprijinul afirmatiilor facute de Stirling Moss.

Comentarii (9)

  • campionii 2007
    AM spus-o si o mai spun ceea ce e frumos in F1 e spectacolul , scumi a fost un hot ...l-a furat timp de 7 ani,a pus reflectoarele pe el si a lasat F1 in intuneric(performante ,bla ,bla, cel mai bun, bla bla , marketing bla bla) .....totusi nu am nimic cu el... DAR anul acesta avem 4 posibili campioni hamilton, alonso ,kimi si massa....show must go on!!! :::)))
    0 0
  • right
    show must go on..... cu toate ca echipa mea de suflet este ferrari as vrea ca hamilton sa ia campionatul sa-i dea peste nas ingamfatului de alonso
    0 0
  • parerea mea...
    hamilton nu va lua campionatul, este prea tanar si nepregatit, dar il va conduce pana pe la jumatatea sezonului, dar vai! si eu tare as vrea sa-i dea peste nas lui alonso, ca numai hamilton poate ajunge la nasul spaniolului, asa de sus si-l poarta!
    0 0
  • ce aveti cu Alonso?
    Sincer eu nu inteleg cum de il vedeti voi pe Fernando increzut. Daca e din cauza unei mandibule proeminente, intr-adevar si Schuey o avea si era increzut, dar si Coulthard o are si e un gentleman.
    Daca e din cauza ca nu prea e incantat sa dea declaratii in presa e ca s-a ars in trecut cand presa i-a pus in gura cuvinte.
    Daca e din cauza ca si-a flexat muschii pe langa Massa in cursa precedenta, asa ar fi facut orice campion cautand sa-si creeze o ocazie.
    El e pur si simplu muncitor si vrea sa-si vada de treaba lui...cui i-ar placea sa fie tot timpul intrerupt de presa/fani?
    Intrebati-l pe Schumacher sa zica pe o scara de la 1 la 10 cata incredere are in fortele lui proprii. Si o sa raspunda, 1000. Pur si simplu au nevoie de acesta incredere ca sa castige, iar voi il cititi doar increzut.
    Faci ce trebuie sa faci ca sa castigi, si la naiba cu consecintele...sunt vorbele lui Schumacher, dupa evenimente ca Hill si Villeneuve. Si totusi Alonso nu e un jucator murdar precum Schuey, e un gentleman.
    Lasati critica asta fara rost, ca pana acum Schu era marele increzut. Chiar e nevoie de unul nou?
    0 0
  • Bogdanovic
    mai usor Geannig
    Nu cred ca era cazu sa faci atata circ,,ce aveti cu Alonso"si nu dai lucrare de control sa scri 11-12 randuri
    0 0
  • bai... Giannig
    ce tot ai k schumacher? dak lumea il critica pe alonso u neaparat tre sa il critici pe schumi? cum tie nu-ti place schumacher poate nici la altii nu le place alonso... nu crezi?!?
    0 0
  • pentru 3 secunde am ras
    Stati cam prost cu atentia. Il admir pe Schu ca era gata sa renunte la orice reguli sa castige. Dar il admir si mai mult pe Alonso care castiga fara sa se abata de la ele. Si stati asa, ca Hamilton ar putea fi inca si mai formidabil.
    Hm, cred ca cineva nu si-a facut temele pe cand era in liceu de pierde firul discutiei asa usor.
    0 0
  • LOL
    Muriti de oftica cum k Alonso l`a batut 2 ani la rand pe fraieru` de schumacher...Nici nu vreau sa ma gandesc ce mutre aveati , voi fanii germanului , cand va sufla Alonso campionatele:))))))
    0 0
  • si totusi...
    totusi Schumacher nu e asa de fraier ...s-a retreas la fix (chiar daca trebuia mai demult)..ca daca mai ramanea si anul asta il mancau de viu Alonso si Hamilton.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru