Symonds: "Daca avea masina de anul trecut, Hamilton nu reusea atatea"

Publicat Vineri, 01.06.2007

Pat Symonds, inginerul sef al celor de la Renault F1 Team, declara ca nu se poate face o comparatie intre Hamilton si Kovalainen si ca britanicul nu ar fi reusit aceleasi performante daca ar fi participat pe o masina mai slaba.

"In ultimul an McLaren nu au fost la fel de buni si ma gandesc ca daca ar fi concurat atunci pentru ei nu reusea aceleasi lucruri. Sunt de parere ca Lewis este un tanar talentat, dar nu ar fi corect sa il comparam cu Heikki. Eu spun ca Hamilton este norocos ca poate sa alerge pe una dintre cele mai bune masini", spune Symonds.

Heikki Kovalainen ocupa locul 11 in ierarhia pilotilor, cu trei puncte acumulate, in timp ce Renault F1 Team se gaseste pe pozitia a patra, la 50 de puncte de primul loc.

Comentarii (6)

  • ...
    Fire-ai al dracu Flavio
    0 0
  • Heikki??
    pai si Kovalainen nu ia nimic? mie mi se pare ca ii ia apararea si ca da vina pe masina!!
    0 0
  • tot eu
    si in stirea trecuta cu renault in Varsovia se vb de Kovalainen dar tot fara puncte!!!
    0 0
  • ...
    Orice s-ar zice parerea mea e k Hamilton e mult mai talentat k Alonso si cred k ar fi avut rezultate mai bune la Renault k acesta, cum de altfel cred k si anu asta, daca daca ar avea echipa de partea sa,Hamilton i-ar da clasa lu' Alonso
    0 0
  • IARA?!?!
    Dar mai terminati odata cu stirile cu McLaren. Ok, nu au fost acuzati, inculpati, decapitati, dar ajunge odata! Ati dat inapoi cu varf si indesat ce ati luat atunci...

    Mai sunt si alte echipe si alte stiri, stiti?!?!
    0 0
  • ...
    la 60 de puncte de primu loc ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru