Trulli: "Kubica m-a atins si apoi nu stiu ce s-a intamplat. Sunt socat!"

Publicat Luni, 11.06.2007

Jarno Trulli, martorul principal al accidentului teribil pe care l-a suferit Kubica, spune ca dupa momentul in care l-a vazut pe polonez distrus nu s-a mai putut gandi la cursa. La originea accidentului pilotului de la BMW Sauber a stat un acrosaj usor intre acesta si Jarno Trulli, in urma caruia Kubica a fost proiectat intr-unul dintre zidurile din beton de pe marginea circuitului.

"Nu stiu ce s-a intamplat. Mergeam pe linia mea si am simtit dintr-o data o atingere usoara in spate. Cred ca a fost un contact usor insa nu inteleg cum s-a intamplat asta. Ultima oara cand l-am vazut era in partea mea stanga, insa cred ca a vrut sa ma depaseasca pe dreapta. Cauza a fost fie aceasta, fie o defectiune tehnica. Apoi, in urmatorul tur de pista, am vazut masina rasturnata pe o parte si echipa medicala langa ea", a explicat Trulli dupa cursa, vizibil afectat de incident.

"Dupa acel moment eram extrem de ingrijorat si vroiam sa stiu daca e ok. Am mers cateva tururi sub Safety Car iar ambulanta era in acelasi loc.

Nu stiam nimic despre el si am avut si pana in acel moment. Ca piloti trebuie sa continuam, desi gandul ne sta la colegii implicati in situatii ca aceasta, pentru ca atunci cand vezi alt pilot suferind un accident nu te simti deloc bine. Am mers multe tururi cu accidentul lui in minte. Stiu ca sunt un pilot insa inainte de toate sunt un om si am fost extrem de socat", continua pilotul Toyota.

Comentarii (3)

  • tzitzi
    spooky
    Trulli l-a inghesuit putin in parapet pe Kubica, dar nu inteleg de ce Robert n-a franat daca a vazut ca treaba se impute?!
    0 0
  • Mariooo
    imposibil
    daca te-ai uitat de mai multe ori la filmuletul accidentului n-a mai avut cum. el l-a atins pe trulli dupa care a decolat din cauza dambului de langa pista nu din cauza acrosajului cu trulli. dupa aceea era airborne, nu mai avea cum sa puna frana sau sa mai faca ceva. the rest is history. oricum am inteles ca are decat o luxatie la glezna.
    0 0
  • ?????????
    Oare ? daca e numai luxatie e bine atat pt el cat shi pt bmw sauber cat shi pt noi sincer imi place polonezu
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru