Un grup de indieni, interesat de Super Aguri

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 30.01.2008

Un consortiu indian condus de CEO-ul Spice Group este in discutii cu Super Aguri pentru o eventuala investitie in cadrul echipei japoneze. Liderul grupului, Andaleeb Sehgal, a negat totusi ca intelegerea a fost deja finalizata.

"Pana in prezent nu exista nicio achizitie", a declarat Sehgal pentru un site din India. "Suntem in discutii cu doua echipe, iar una dintre ele este Super Aguri. Acum asteptam sa facem o evaluare realista a echipei. Daca suma propusa se incadreaza in limitele noastre atunci vom cumpara echipa".

Directorul echipei Super Aguri, Daniel Audetto, a confirmat ieri ca japonezii sunt in cautarea unui partener puternic. "Discutam cu mai multe persoane, dar mai intai Honda trebuie sa aprobe asta. Cautam un partener puternic. Daca aduc multi bani si vor un pilot, atunci acesta trebuie sa fie bun si acceptat de FIA". Se vehiculeaza ca investitorii indieni vor sa-l readuca pe Narain Karthikeyan in Formula 1.

Comentarii (2)

  • ShArKy
    tot indieni ?
    shi la force shi la super aguri o sa fie am sa inebunesc ...numai masini indiene in topul de la coada...macar de o cumpara jiji shi baga ros-albastru culorile :))
    0 0
  • SAF1
    Pana la urma nu mai conteaza cine cumpara echipa, important e sa ramana 11 echipe in F1, ca din ce ne asteptam sa vedem 12 in 2008 (cu Prodrive) asta ne-ar mai trebui sa ramana decat 10
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru