Verstappen, pregatit sa testeze pentru Spyker

Publicat Luni, 14.05.2007

Olandezul Jos Verstappen este foarte aproape de a testa pentru Spyker F1 Team incepand cu perioada urmatoare.

"Am mediatat la aceasta posibilitate, iar eu cred ca este o idee buna. Pana in acest moment suntem doar la stadiul de discutii", a declarat Michiel Mol, presedintele celor de la Spyker.

Chestionat in legatura cu aceasta posibilitate, Verstappen s-a rezumat la a spune ca nu este nimic concret deocamdata. Batavul a debutat in Marele Circ in anul 1994, cu ocazia Marelui Premiu al Braziliei, in timp ce pe pista a aparut ultima data in anul 2003, in Japonia.

Comentarii (2)

  • joeadrianblack
    si aici am nemultumiri.
    Verstappen e un zerrrro, iar spyker sau legat de legalitatea lu Super aguri ca sa nainteze in clasament... iar voi dati puncte pt loser + loser? se putea linistit +0 ca nu se supara nimeni
    0 0
  • phradamon
    verstappen
    Jos verstappen nu e chiar cel mai slab pilot ce a trecut prin f1... sunt si multi piloti valorosi care nu ajung sa confirme pe deplin. verstappen nu a avut niciodata o masina competitiva. cand pilota pt Arrows nu era chiar looser.... e unu din pilotii pe care M Schumacher nu si ia dorit coechipieri.... in fine piloti buni nu sunt doar primii 3 din calasament eventual de la Mclaren sau Ferrari.... sunt si multi altii... Verstappen poate ajuta Spyker in teste sa puna masina la punct si poate chiar sa ia locu lui Albers care nu se adapteaza la regulamentul nou... cine stie.....
    Am fost fan Verstappen si Arrows...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru