Verstappen vrea sa testeze monopostul Spyker

Publicat Joi, 31.05.2007

Jos Verstappen, fost pilot de Formula 1, vrea sa testeze alaturi de cei de la Spyker F1 Team.

In varsta de 35 de ani, Verstappen, ultima data in F1 la Minardi, isi doreste cel putin doua zile de teste in monopostul celor de la Spyker.

"Cu experienta pe care am acumulat-o in Marele Circ cred ca pot sa ii ajut pe cei de la Spyker sa isi imbunatateasca masina, dar pentru acest lucru am nevoie de minimum doua zile de teste", spune Jos. Team-ul olandez se afla inca in cautarea primelor puncte in actualul sezon de Formula 1.

Comentarii (6)

  • ??
    puncte pt.Spyker?
    de fapt Verstappen A FOST INVITAT de un sponsor comun sa testeze masina, si acum se pare ca se perfecteaza planurile pentru eveniment.
    0 0
  • ????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    In stire Verstappen spune ca ii place foarte mult sa conduca monopostul Spyker. O stire extrem de pozitiva pt olandezi si voi nu o punctati. Rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
    0 0
  • explicatie
    Ne cerem scuze! Spyker primeste +2. Din cauza unei erori de program , punctajul nu a fost inregistrat. Acest lucru se va remedia cat mai rapid.
    0 0
  • NU ESTE CORECT
    EU AM AVUT SPYKER DE DIMINEATA SI DUPA CE ATI DAT STIREA FARA PUNCTAJ AM SCHIMBAT. IN MOD NORMAL AR TREBUI SA PRIMESC PUNCTELE PT CA LA ORA AIA AVEAM ECHIPA. ASTEPT LAMURIRI
    0 0
  • @CEV
    stai calm ca nu o sa faca nimeni nik ;) am patit si eu..dar mai urat...bafta in continuare ;)
    0 0
  • ...
    join the club CEV.
    cred ca foarte multi au patit chestii de astea. fac parte din show.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru