Wurz: "Ma pot apropia de performantele lui Rosberg"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 03.07.2007

Alexander Wurz a negat speculatiile conform carora inceputul modest de sezon i-ar putea periclita postul la Williams. In primele opt curse ale acestui sezon, Wurz o obtinut de fiecare data rezultate mai slabe decat coechipierul sau, Nico Rosberg. Austriacul considera insa ca va munci mai mult si rezultatele se vor vedea i ncursele viitoare.

"Stiu ca am potential si ca ma pot apropia de performantele coechipierului meu. Trebuie doar sa ma adaptez la pneuri (n.r - Bridgestone)", a declarat Wurz.

Pilotul lui Williams nu este singurul in aceasta situatie, Kimi Raikkonen, Fernando Alonso, Heikki Kovalainen and Robert Kubica intampinand de asemenea probleme de adaptare la noile pneuri folosite. "Probabil ca este la fel ca in tenis. Un tenismen care a evoluat numai pe iarba va avea probleme cand va juca pe zgura. Stilul de joc nu se potriveste si trebuie sa te adaptezi. Nu sunt deloc ingrijorat. Trebuie sa raman calm si sa continui sa muncesc mult", a precizat austriacul.

Comentarii (1)

  • sguderia
    debiteaza si ala
    iar eu de Alonso...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru