Wurz nu raspunde criticilor lui Lauda

Publicat Marti, 29.05.2007

Alex Wurz, pilotul celor de la Williams, nu raspunde atacului lansat cu ceva vreme in urma de Niki Lauda, fostul campion mondial.

"Daca el m-a criticat, inseamna ca este indreptatit sa faca asta. Am primit si felicitari dupa rezultatul de la Monaco. Daca nu ai si rezultate proaste, nu poti visa la cele bune", a declarat cu modestie Wurz.

Austriacul celor de la Williams a adus doua puncte echipei in Marele Premiu din Principat, raspunzandu-le astfel tuturor celor care au spus despre el ca a testat prea mult timp si ca si-a pierdut din dexteritate.

Comentarii (2)

  • ...
    Iar Rosberg , mult mai bine cotat, a patit-o la start cand a fost depasit de Heidfeld, ca apoi sa incerce sa revina cu o strategie dezastroasa. Wurz s-a descurcat foarte bine cu materialul la dispozitie si cu strategia.
    0 0
  • Mircea Mester
    giannig
    giannig, am nevoie de adresa ta exacta si de datele tale pentru a-ti putea trimite premiul din etapa a cincea in F1Champ. Astept mail la contact@automarket.ro
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru