Wurz: "Sunt lider la tehnici de depasire"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 06.07.2007

Pilotul echipei Williams, Alexander Wurz, a efectuat teste intensive la Silverstone inainte de cursa de la Magny Cours incercand sa-si imbunatateasca tehnica pentru sesiunile de calificari. Austriacul nu reuseste sa intre in cea de-a doua faza a calificarilor, chiar daca diferentele de timp sunt foarte mici.

"Stiu ca nu sunt suficient de bun, dar este vorba de cateva sutimi sau zecimi, si trebuie sa mai lucrez la asta. In curse ma descurc foarte bine, in special la start. La fiecare start reusesc sa depasesc pe cineva. Cred ca in acest sezon sunt lider la tehnici de depasire. Dar trebuie sa mai lucrez cu pneurile, nu sunt foarte potrivite pentru stilul meu de condus, spre deosebire de cele de anul trecut", a declarat austriacul.

Wurz a reusit sa termine pe podium in cursa din Canada, acesta fiind cel mai bun rezultat obtinut de Williams in acest sezon.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru