Actorul Tom Cruise a pilotat un monopost Red Bull

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 23.08.2011
Celebrul actor Tom Cruise a pilotat recent un monopost Red Bull de Formula 1 pe un circuit de curse din statul american California. Viteza maximă atinsă a fost de 291 km/h.

Red Bull Racing a efectuat săptămâna trecută o demonstraţie pe terenul pe care va fi găzduit viitorul circuit de Formula 1 din Austin Texas, însă evenimentul a inclus şi o deplasare inedită în statul Califonia.

Pe circuitul Willow Springs cu o lungime de 4 km, Red Bull Racing a i-a oferit ocazia celebrului actor Tom Cruise să piloteze monopostul campioanei mondiale, iar americanul a atins o viteză maximă de 291 km/h pe parcursul celor 24 de tururi efectuate într-un interval de 7 ore.

Înainte de test, Cruise a primit sfaturi din partea lui David Coulthard, care a fost ajutat de o echipă de 12 tehnicieni pentru a-i oferi americanului toate informaţiile de care a avut nevoie. La final, scoţianul s-a declarat impresionat de performanţele obţinute de Cruise la volanul unui monopost Red Bull.

"Am fost surprins că Cruise şi-a intrat atât de repede în ritm şi este un pilot complet. Reacţiile sale au fost incredibile, având în vedere cât de dificil este să pilotezi un monopost de Formula 1.

Este un tip care forţează limitele şi în viaţa reală şi m-a imrpesionat cu adevărat", a declarat fostul pilot al echipelor McLaren şi Red Bull.

Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuţi actori din Statele Unite şi a devenit celebru datorită seriei de filme Mission: Impossible. Ultimul film al seriei, Ghost Protocol, va apărea în cinematografele din întreaga lume în ultima parte a lunii decembrie.

Via | Red Bull

Comentarii (1)

  • BackonYou
    TC
    Coool :D
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru