Alonso a câştigat Marele Premiu al Coreei de Sud!

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 24.10.2010
Fernando Alonso a câştigat la Yeongam şi a devenit liderului clasamentului după ce Mark Webber şi Sebastian Vettel au abandonat într-o cursă decalată cu peste o oră din cauza ploii.

Fernando Alonso a devenit duminică primul pilot care câştiga în Coreea de Sud, la capătul unei curse care din cauza ploii şi a vizibilităţii reduse a început propriu-zis în turul 18 cu peste o oră întârziere faţă de programul oficial, după ce Safety Car-ul a părăsit pista.

Victoria spaniolului a fost facilitata decisiv de abandonurile suferite de Mark Webber şi Sebastian Vettel, după ce primul a pierdut controlul volanului volanului în turul 19, iar al doilea a suferit o defecţiune la motor cu numai 9 tururi înainte de final. Pilotul Scuderiei Ferrari a profitat de dezastrul celor de la Red Bull pentru a prelua conducerea în clasamentul general şi a fost completat pe podium de Lewis Hamilton (McLaren) şi coechipierul sau Felipe Massa.

Michael Schumacher şi-a egalat cea mai bună performanţă a sezonului după ce a terminat pe locul 4 în faţa lui Robert Kubica (Renault) şi Vitantonio Liuzzi, ultimul reuşind să menţină Force India pe locul 6 în clasament după ce i-a depăşit în ultimele tururi pe cei doi piloţi ai echipei Williams, Rubens Barrichello şi Nico Hulkenberg, confruntaţi cu probleme de pneuri. BMW-Sauber a punctat prin ambii piloţi după ce a terminat pe locurile 8 şi 9 prin Kamui Kobayashi şi Nick Heidfeld, în timp ce ultimul punct a fost adejudecat de Hulkenberg.

Jenson Button a ratat orice şansă să termine în puncte după ce a abordat o strategie greşită, intrând la boxe prematur cu numai câteva minute înainte de Safety Car-ul să intre pe pistă în urma unui incident. Britanicul a ocupat în final doar locul 12.

START AMÂNAT DE PLOAIE

Startul cursei a fost amânat cu 10 minute înainte că piloţii să iasă pe traseu în spatele Safety Car-ului. După numai 3 tururi, cursa a fost suspendată din cauza cantităţii de apă prezenta pe circuit. Ploaia a continuat să cadă timp de peste o jumătate de oră, iar cursa a fost reluată sub Safety Car cu peste o oră întârziere faţă de programul oficial. În cele din urmă, comisarii de cursă au decis ca pistă este în condiţii suficient de bune pentru cursă.

WEBBER ABANDONEAZĂ LA UN SINGUR TUR DUPĂ ÎNCEPEREA CURSEI

Cursa a început în adevăratul sens al cuvântului abia în turul 18, iar Vettel şi Webber s-au menţinut pe primele poziţii chiar şi pe liniile drepte. Rosberg a reuşit însă să-l depăşească pe Hamilton la capătul liniei drepte şi a urcat pe 4, în spatele lui Alonso, în timp ce Schumacher a trecut de Kubica.

În turul 19, Webber a abordat agresiv o bordură în ultimul sector şi a pierdut controlul volanului din lipsă de aderenţă, s-a întors cu 180 de grade, a lovit zidul de protecţie şi a fost proiectat înapoi pe pista.

Rosberg nu a reuşit să-l evite şi cei doi au fost nevoiţi să abandoneze.

În urma abandonului, Safety Car-ul a fost trimis pe circuit, plutonul fiind format din Vettel, Alonso, Hamilton, Massa, Button, Schumacher şi Kubica. Cursa s-a reluat în turul 23 cu Vettel, Alonso şi Hamilton reuşind să-şi creeze un avans liniştitor în fata rivalilor. Schumacher şi-a demonstrat însă abilităţile pe ploaie în turul 27, când l-a depăşit pe Button la finalul liniei drepte şi a urcat pe locul 5.

Două tururi mai târziu, Button a intrat la boxe pentru pneuri intermediare, însă speranţele sale s-au năruit după ce a revenit pe pistă pe locul 15 în spatele unui pluton de 4-5 monoposturi.

DUBLA ROCADA DE POZIŢII INTRE ALONSO ŞI HAMILTON

În turul 31, Buemi a abandonat după ce a pierdut controlului volanului, iar Safety Car-ul a intrat din nou pe pista. Toţi piloţii au intrat la boxe pentru pneuri intermediare în turul imediat următor, Vettel şi Alonso fiind singurii care au mai rămas pe pista încă un tur.

Pitstopurile au decurs fără incidente majore cu excepţia celui efectuat de Ferrari pentru Alonso. Mecanicii au avut probleme cu fixarea pneului dreapta-fată şi a pierdut aproximativ 4 secunde, suficient pentru că Hamilton să-l depăşească şi să se poziţioneze în spatele lui Vettel. Alonso a coborât pe 3 în faţa lui Massa, care a reuşit să-l depăşească pe Schumacher la standuri. Cursa s-a reluat în turul 35, iar Alonso şi-a recuperat poziţia a doua după ce Hamilton a ieşit uşor în decor în primul viraj.

Un singur tur mai târziu, Button a pierdut 3 poziţii şi a coborât până pe 15, ieşind uşor în decor în urma unui duel cu Sutil, după ce în faţa să Liuzzi îl depăşise pe Kobayashi. În turul 42, Petrov a abandonat în urma unui accident major suferit în ultimul viraj, rusul intrând în plin în zidul de protecţie de pe marginea circuitului. Pilotul echipei Renault a concurat la un moment dat chiar pe locul 7, având şanse bune să termine în puncte, însă în momentul accidentului ocupa locul 11.

VETTEL ABANDONEAZĂ. DEZASTRU COMPLET PENTRU RED BULL

Turul 46 a completat dezastrul pentru Red Bull Racing, după ce motorul monopostului lui Vettel a cedat pe linia dreaptă. Germanul a fost nevoit să abandoneze cu motorul fumegând, permiţându-i lui Alonso să devină lider în faţa lui Hamilton şi a lui Massa.

Chiar dacă circuitul a început să se usuce şi mai mulţi piloţi au schimbat pneurile intermediare cu cele slick, Alonso nu a avut nicio emoţie în finalul cursei şi a câştigat Marele Premiu al Coreei de Sud, fiind completat pe podium de Hamilton şi Massa.

Marele Premiu al Coreei de Sud a consemnat nu mai puţin de 9 abandonuri, trecute în dreptul lui Sutil, Vettel, Petrov, Glock, Buemi, di Grassi, Trulli, Webber şi Rosberg.

Cel mai bun timp în cursa a fost realizat de Alonso, pilotul Scuderiei Ferrari fiind cronometrat cu 1:50.257 în turul 42.

Classified:

Pos Driver Team Time

1. Alonso Ferrari 2h48:20.810
2. Hamilton McLaren-Mercedes + 14.999
3. Massa Ferrari + 30.868
4. Schumacher Mercedes + 39.688
5. Kubica Renault + 47.734
6. Liuzzi Force India-Mercedes + 53.571
7. Barrichello Williams-Cosworth + 1:09.257
8. Kobayashi Sauber-Ferrari + 1:17.889
9. Heidfeld Sauber-Ferrari + 1:20.107
10. Hulkenberg Williams-Cosworth + 1:20.851
11. Alguersuari Toro Rosso-Ferrari + 1:24.146
12. Button McLaren-Mercedes + 1:29.939
13. Kovalainen Lotus-Cosworth + 1 lap
14. Senna HRT-Cosworth + 2 laps
15. Yamamoto HRT-Cosworth + 2 laps

Fastest lap: Alonso, 1:50.257

Not classified/retirements:

Driver Team On lap

Sutil Force India-Mercedes 63
Vettel Red Bull-Renault 62
Petrov Renault 56
Glock Virgin-Cosworth 48
Buemi Toro Rosso-Ferrari 47
Di Grassi Virgin-Cosworth 42
Trulli Lotus-Cosworth 42
Webber Red Bull-Renault 35
Rosberg Mercedes 35


World Championship standings, round 17:

Drivers: Constructors:

1. Alonso 231 1. Red Bull-Renault 426
2. Webber 220 2. McLaren-Mercedes 399
3. Hamilton 210 3. Ferrari 374
4. Vettel 206 4. Mercedes 188
5. Button 189 5. Renault 143
6. Massa 143 6. Force India-Mercedes 68
7. Kubica 124 7. Williams-Cosworth 65
8. Rosberg 122 8. Sauber-Ferrari 43
9. Schumacher 66 9. Toro Rosso-Ferrari 11
10. Barrichello 47
11. Sutil 47
12. Kobayashi 31
13. Liuzzi 21
14. Petrov 19
15. Hulkenberg 18
16. Buemi 8
17. De la Rosa 6
18. Heidfeld 6
19. Alguersuari 3

Comentarii (197)

  • redbulll in flacari
    bravo alonso bravo hamilton o cursa superba !!!
    30 5
  • Korean GP
    Lovitura de teatru! Ma las de F1
    21 15
  • ctlnmihai
    Alonso a câştigat Marele Premiu al Coreei de Sud!
    Bravo Hamilton,păcat de Red bull.. deşi totul se poate schimba în ultimele 2 curse..acum se vede importanţa deciziei care nu s-a luat din păcate la Monza aceea de a lăsa nepedepsită cursa simulată de la Hockenheim.trişorii au prima şansă la titlul mondial în timp ce echipele care-şi lasă piloţii să concureze unul împotriva celuilalt pierd...
    20 42
  • CURSA
    urmatoarea cursa e la interlagos aloooooooooooo!!!!!!!!!
    20 3
  • Bravo !
    Felicitari crismar !!!
    12 0
  • MILOGU de alonso castiga, pe moment. sper sa si-o ia grav, si sa isi faca in oglinda gestu ala de copil handicapat. auzi, a inchis el gura tuturor. o sa iti dea uree la greu ...
    18 40
  • cat noroc
    cat noroc poate sa aiba alonso asta, nu faci nimic in cursa, dar castigi datorita ghinionului altora si apoi face gesturile acelea idioate ,, v-am inchis gura,, . oare el nu vede ca nu a facut nicio depasire??????? noroc chior. bravo schumi!!!!!!
    22 33
  • EndlessDarkness
    Beyond My Fear
    Bravo Ferrari! Bravo Alonso, bravo Massa :PPP Well done guys, well done :))))) Pacat de Vettel, pacat de Rosberg! Hamilton ---> atata poate, Button se credea balerin LOOOOOOOL :PPP

    Siamo Avanti :PPPPPP Well done guys :))))
    29 12
  • Bravo Alonso
    Alonso l-a facut de cacao pe Hami, ce frumos.Regret pt Red Bull dar sanse mai sunt.Fani meclaren bagati-va gheara in gat!!
    32 13
  • F1 CHAMP
    Ce nu imi explic eu este cum punctajul maxim in Champ este pe undeva pe la 8600 de puncte intr-o cursa in care au abandonat multi oameni si in special 2 favoriti.
    + ca in majoritatea curselor punctajul maxim este in jurul cotei de 7800-8100.
    2 5
  • Korea
    @ally_great Alivederci!!!!
    @ctlnmihai Daca gandesti putin asta chiar e logic ....

    @ FerrariFans Champagne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
    15 6
  • Superb
    Superb!!!
    Drama, rasturnari de situatie, ultimele ture fara gume, iar Alonso cu 4 secunde mai rapid... Dezastru pt Red Bull...
    Apropo, din cate am observat, motorul lui Vetel a cedat dupa ce Alonso l-a depasit, deci a facut depasiri.
    S-a inceput greu, dar a meritat. Ca o bomboana care se despacheteaza greu ;)
    16 12
  • red bull
    incercand sal ajute pe vettel red bull au devenit prostii prostilor (oare acum il vor sustine pe webber?)
    17 7
  • al 3-lea titlu aproape
    Excelenta cursa Fernando!Presiune pe Webber apoi pe Vettel, o revenire dupa un schimb la boxe unde si-a pierdut pozitia in favoarea lui Hamilton.L-a depasit pe Hamilton, practic toti cei din fata lui au gresit:)..cel mai rapid tur, locul 1 la general.Bravo inca o data, un pilot fantastic!Cel mai consistent pilot in ultimele 6 curse!
    27 11
  • Felicitari Ferrari!!!
    Exact cum a declarat...se gandesc doar sa termine cursa. O cursa fara greseala. Felicitari!!!
    @ctlnmihai: Esti cel mai enervant om care posteaza aici...Tu nu tii cu Mclaren...tu il urasti pe Alonso, dar spre nefericirea ta acum e in frunte:))
    28 9
  • ctlnmihai
    F1-zone
    te compătimesc sincer să fiu.. ce nu suport pe lumea asta e duplicitatea asta..
    5 30
  • ctlnmihai
    Fiecare Echipa F1 are ordine de echipa, am mai spus asta problema e ca in cazul acesta la Ferrari a fost mai pe fata
    Dar pana la urma e ceva normal. Sa nu imi spui ca cei de la McLaren nu ar fi facut la fel! bine poate mai inteligent decat cei de la Ferrari, dar iti spun eu ca tot asa ar fi procedat.
    20 4
  • depasiri
    Fernando l-a depasit si pe Hamilton, dar e greu de inghitit una ca asta, inteleg.Trebuia sa te fi uitat la toata cursa.
    22 8
  • schumi
    .... sper sa nu fiu prea criticat de fanii ferrari ( poate ca sunt mai fan ferrari decat ei, dar nu-mi mai manifest bucuria atata timp cat alonso este la echipa mea de suflet.) nu stiu cu cine as fi tinut anul acesta daca nu reeaparea domnul SCHUMACHER ????? inca odata schumi a aratat ca poate sa piloteze la nivel inalt, bravo luiiiiiiiii.....
    24 6
  • Mihaita, cui crezi ca-i pasa de angoasele tale, toata lumea a vazut o cursa unde meclaren n-a contat:).Bea un vin ca-ti trece mai usor;)
    20 5
  • ctlnmihai
    BobbyNeamu
    Ţin cu Mclaren.. şi da nu-l suport nici pe Alonso şi nici Ferrari..dar cred că ţi-ai dat seama de mult..Dacă există un D-zeu al F 1 şi sper că exista va duce titlul spre cei care merită nu la cei care cerşesc victorii prin radio..
    7 28
  • @diesel08
    Sa fim seriosi...nu prea l-a presat pe Webber, dar a stiut sa se mentina pe circuit in timp ce toti ceilalti favoriti la titlu nu au putut...de data asta a fost suficienta "performanta" asta.
    18 3
  • Webber
    Alonso se apropia de Webber, era practic in siajul lui cu timpi intermediari mai buni.Webber a fortat iar pe ploaie nu e chiar foarte tare.
    13 4
  • ctlnmihai
    diesel08
    depăşit e impropriu spus.. l-a depăşit că a ieşit Hamilton afară de pe circuit.. diesel că eu credeam că eşti imparţial...cât despre angoase vezi că începi să te repeţi..
    7 22
  • @hoyad
    Multumesc! Am riscat pe Ferrari ptr ca alta sansa nu aveam sa ajung in fata, stiind ca cei mai multi merg pe Red Bull. Sansa surade uneori celor care risca. MI-A IESIT DE DATA ASTA! Va fi un final palpitant pe pista si in concurs, asa cum am mai scris in trecut. Bafta tuturor!
    12 0
  • fernando a.
    Felicitari Alonso, felicitari Ferrari.... sunte-ti imbatabili, fara cuvinte. Alonso a aratat stofa de campion si nu in ultimul rand maturitatea care il ajuta atat de mult.Toti fanii ALONSO si nu in ultimul rand FERRARI iti tinem pumnii stransi si iti uram BAFTA. bafta ALONSO.
    20 10
  • ctlnmihai
    Mai omule tu ai cu capul.Tocmai am facut o conversatie ieri pe tema asta si ti-am spus ca NU sunt IMPARTIAL!Sunt, asumat fan Alonso.Hai gata ca vad ca la merge mai greu a tine sau nu-mi citesti replicile.Numai bine.
    18 6
  • @ctlnmihai
    Tu nu il suporti Ferrari mai mult decat tii cu Mclaren asta e problema...din cauza asta sper sa suferi cat mai mult in ultimele 2 curse. Cat despre cursa respectiva am spus-o si o mai spun...Nici mie nu mi-a placut, da oricum Alonso nu avea nevoie de favorul acela...se vedea clar ca e mai rapid decat Massa, dar acum aveti si voi ce discuta si motive pt care sa urlati ca nu merita sa fie campion., cu toate ca a dovedit de multe ori ca e unul dintre cei mai buni
    21 6
  • McLaren-Mercedes
    McLaren-Mercedes ..la pamint!!Red Bull-Renault dezastru!!Ferrari ..nu am mai vazut motor explodat..de mult..bravo lor..poate e si meritul inginerului roman-femeie- care lucreaza la Ferrari..am uitat numele.Siamo Avanti
    19 6
  • ctlnmihai
    diesel08
    bine domnule..la fel..
    2 12
  • Fernando
    Grande Fernando! I-am distrus. Era timpul sa se intample ceva si cu Webber. Castigam in Brazilia, iar la Abu Dhabi ne punem motor nou si rulam cu el la ralanti, ca sa aiba lumea timp sa faca poze campionului. Fortza Fernando Alonso!
    20 6
  • ciprian
    ferari
    de unde pot lua si eu inregistrarea cursei ca nu im mai merge filelist multumesc anticipat!
    3 2
  • EndlessDarkness
    Beyond My Fear
    Sa nu uitam de depasirea lui Rosberg si a lui Schumacher, ambele la momentul oportun. Rosberg avea toate sansele sa ramana in fata lui Hamilton daca nu era zburat de pe pista... de Webber...
    16 4
  • ctlnmihai
    Motoare ferrari
    singurul merit în ceea ce priveşte motoarele Ferrari îi aparţine FIA care a permis echipei Ferrari să -şi modifice motoarele in ceea ce priveşte fiabilitatea lor. după eşecurile din primele curse..păcat de echipele care şi-au dat acordul în ceea ce priveşte această decizie.. Sincer eu nu aş fce favoruri niciodată acestei echipe..
    4 24
  • GRANDE ALONSO!
    Fernando Alonso e cel mai bun pilot!Reuseste cu un motor folosit in 2 mari premii sa castige fortand cand Domenicali ii spune sa incetineasca.
    18 2
  • Rosberg
    Rosberg, ce frumoasa depasire la Hamy!Hamy spectator in cursa asta.
    16 2
  • ctlnmihai
    ciprian
    mai aşteaptă..încă n-a fost încărcată pe torenţi.mai intră pe aici în seara asta sau mâine şi-ţi voi da un link
    3 13
  • O cursa rosie
    1. Felicitari Alonso, felicitari Ferrari, felicitari Massa. O cursa superbaaaa.
    2. ctlnmihai - am vazut profilul tau, ai 38 de ani, dar crede-ma tataie, te porti ca un pusti de 10 ani care a aflat ca vecinu' are o jucarie mai tare.....altceva nu am sa-ti spun....Diesel a punctat cel mai clar faptul ca tu nu esti fan mclaren, ci anti ferrari-alonso. Si da, Alonso l-a depasit pe Hamilton, indiferent din ce motiv - se cheama DEPASIRE!!!!
    3. Webber s-a dovedit la fel de necopt ca si Vettel, deci nu cred ca ar fi unul mai indreptatit decat altul sa ia titlul....
    4. Suttil a fost kamikazele zilei.
    5. Urasc circuitul asta intre betoane si astfel made in romania. Sepr sa fie ultima cursa aici.

    O duminica frunoasa sa aveti. A mea sigur e. ;)
    17 5
  • :))
    @tzigaie
    Eu m-as bucura si cu 2 locuri 3 cu conditia ca in una din curse webber sa iasa in spatele lui
    @ctlnmihai
    Deja devii penibil....oricine altcineva are meritul in afara de Alonso si Ferrari. De fapt, daca stau bine sa ma gandesc cred ca FIA si Ferrari se intalnesc pe ascuns si comploteaza impotriva echipei Mclaren
    18 3
  • Interesant este faptul ca .....tot ceea ce a spus Alonso acum cu ceva timp in urma s-a adeverit . Oare aceia care-l luau in deridere .......ce-si pot spune acum ?? Ce pot spune despre felul cum a gestionat Alonso cursele de atunci ( cind a facut declaratiile incendiare pentru multi ) si pina acum ??!!?? Sa nu uitam faptul ca , acele declaratii au venit intr-un moment cind nici macar stafful Ferari nu credeau ca se mai poate realiza ceva . El a fost omul care a resuscitat intreaga echipa , el a fost omul care a "pus pe jar" pe toti ceilalti competitori din fata sa , el a fost omul care a dat spectacol formulei 1 pentru noi , cel putin pina in acest moment . Ce va fi , vom vedea , cine va cistiga , in acest moment nu are importanta , important este ca acest pilot a generat in jurul sau acea emulatie de victorie , ca un adevarat campion . Indiferent ce se va intimpla , pentru acest lucru , eu consider ca merita toata admiratia .
    18 3
  • ciprian
    ferari
    Mersi! Ctlnmihai. vreau sa o vad ca din cauza ploii nu am putut sa o vad
    ca imi programasem timpul altfel dar daca sa amanat .
    0 0
  • Asta da
    Deja eram pregătit să-i bag în origine pe organizatorii cursei... și pe fetițele care nu au dat voie cursei să pornească.

    Vreau curse pe ploaie nu siguranță și confort ptr piloți.
    Dar pănă la urmă cursa a pornit... și răsturnări de situație peste răsturnări de situație.

    Superb... dar sper să dispară cei fără testosteron, cei care, dacă picură puțin, opresc cursa. Ce dracu a apus vremea bărbaților?!?!
    15 2
  • cursa
    la inceput mi-am zis ca asta e cea mai infecta cursa din acest sezon. dupa ce s-a reluat a fost foarte tare. bv alonso. bv massa. bv ferrari.
    14 6
  • ctlnmihai
    BobbyNeamu
    Dacă nu ţi-a plăcut şi totuşi accepţi că merită titlul atunci scuză-mă dar eşti mai de blamat decât mine.. dar sper să existe acel D-zeu al F 1 şi titlul să meargă la unul din piloţii Red Bull care-l merită--tocmai ptr. că n-au beneficiat de favorurile echipei,.. oricum te rog să încetezi a mă judeca pe mine când de fapt singurul care are o problemă eşti chiar tu..ba nu ţi a plăcut dar e bine aşa .. ba îţi place.. hotărăşte-te ..oricum dintre toţi fanii Ferrari singurul care ar recunoaşte că acest titlu nu va fi câştigat pe merit de Alonso e Cyrus..tipul chiar e imparţial şi nu fluctuează în opinii..cred că are într-adevăr decenţa de acunoaşte acest lucru..restul....bucuraţi-vă în continuare şi nu mai judecaţi alţi useri..
    3 23
  • ?!
    Care-i treaba cu atitudinea asta de "HOTIII !!! NE-A FURAAAT"

    Si la Franta-Romania 2-0 da au dat un gol din offside si ce.... se mai intampla, au dat inca una ......
    14 4
  • ctlnmihai
    fanii Ferrari
    Apropo de bucuria voastră..voi şi când vă exprimaţi bucuria când favoritul vostru câştigă n-aţi uitat niciodată să -mi acordaţi votul negativ corespunzător.. şi nu înţeleg de ce mai faceţi asta..
    3 24
  • madalina
    BRAVO FERRARI! Imi pare rau de VETTEL chiar merita sa castige. BRAVO SCHUMI!!!
    15 1
  • @ctlnmihai
    Ma intelegi gresit...nu am spus ca sunt mandru de acest titlu....Totusi sper sa il ia cu un avans de cel putin 7 puncte pt a ma putea bucura la maxim. Si daca titlul o sa mearga la Webber, care, exeptand cursa de astazi, a dovedit ca anu asta era al lui, chiar o sa ma bucur....
    8 5
  • ctlnmihai
    Jolerto
    Decât să fiu ca tine prefer să mă numească dmd bolnav psihic sau diesel să-mi spună că am angoase după fiecare cursă...câştigată de Alonso..şi tu chiar crezi ce spui şi asta e şi mai rău....
    3 17
  • ...
    Da..... voturile negative se da daca nu esti de acord cu afirmatia respectiva, si in general eu nu sunt de acord cu afirmatiile provenite de la tine...
    14 5
  • O cursa frumosasa si una foarte lunga.....Bravo lui Alonso Pacat pt RBR
    15 2
  • ctlnmihai
    BobbyNeamu
    când nu eşti mândru de ceva taci din gură si nu mai critici pe nimeni .. ..oricum mă îndoiesc că dacă diferenţa va fi minimă nu te vei bucura la final..io am feelingul că da ,te vei bucura.. şi atunci..
    0 18
  • ctlnmihai
    Jolerto
    replica ta îmi întăreşte ceea ce am spus în comm-ul meu despre tine . şi fanii ca tine m-au făcut să nu suport deloc Ferrari ,deşi până la urmă e doar un sport şi F 1..şi niciunul dintre noi n-are nimic de câştigat..
    2 19
  • ctlnmihai
    Jolerto
    Chestia cu votul negativ înseamnă ptr. mine faptul că în sufletul celor care dau aşa ceva există totuşi o mică frustrare care umbreşte bucuria ta şi-mi alină sentimentul de tristeţe.. deci pot să spun că există o vindecare reciprocă...tu te bucuri ptr. favoritul tău şi eu mă bucur că tu nu te bucuri destul de această victorie... revenind la cazul tău..
    1 20
  • @ctlnmihai
    Doar pe tine "te-am criticat"....esti singurul nemultumit tot timpul...mereu altcineva are meritul victoriilor lui Alonso. Si da, sa fii sigur ca o sa ma bucur, nu la fel de mult ca la primele 2 titluri pt ca de data asta "a fost ajutat", dar totusi e un titlu....
    11 3
  • @fernando a.
    baiete, cand o sa stii sa scrii corect romaneste atunci poti sa comentezi ... si pentru ca stiu ca n-ai habar unde ai gresit o sa iti arat : sunte-ti imbatabili" sau SUNTETI ?? daca nu ti-a placut scoala si ai baut cerneala in loc sa scrii cu ea ... sa stii ca nu se pune cratima oriunde nu stii exact cum se scrie ..... retine asta cum se scrie : BAGA-MI-AS ....poate te ajuta
    Cat despre alonso, el a reusit sa ramane calm , ca si vettel de altfel, cei care au gresit si nu meritau puncte au fost hamiltom si webber... asta e .... vettel e al 2-lea raikkonen ... i-a mostenit ghinionul .... o sa castige campionatul abia din a 3-a incercare ca si kimi
    5 9
  • ctlnmihai
    BobbyNeamu
    n-am menţionat decât victoriile de la Hockenheim şi Bahrain ...că sunt nemeritate..la fel şi aceasta..dar roata nororucului se întoarce...
    2 18
  • @ctlnmihai
    Voturile negative pe care le primesti nu au legatura cu bucuria noastra. Le primesti pt ca ai prea multa ura pt Ferrari si in niciun cmentariu nu ai apreciat meritul lor.
    12 2
  • @bobby neamtu
    ar fi cazul sa se intoarca norocul pt alonso ... cum a castigat el al 2-lea titlu in 2006?? dupa ce i-a explodat motorul lui schumi la suzuka
    3 10
  • mafia ferrari
    sunteti niste copii este o mafie la nivel mult prea inalt ."intelege cine vrea ce vrea" un mare pamflet
    3 8
  • ctlnmihai
    BobbyNeamu
    * norocului..
    1 7
  • ctlnmihai
    BobbyNeamu
    Nu vreau să cad în partea cealaltă a ipocriziei totuşi..oricum e bine că nu -mi schimb ca unii sentimentele...Da Ferrari a avut meritul de a reveni..mai cu ajutorul FIa când a fost vb de motoare şi de ordine de echipă .mai datorită lor dar în rest Red Bull au dominat...că-mi place sau nu să recunosc..
    2 12
  • Spartanu
    Bravo Alonso :)
    Bravo alonso!a facut o cursa incredibila.voi care il criticati pe alonso,nu-il suportati deloc,va e antipatic la fel cum imi e mie hamilton.pacat ca nu o abandonat hamilton.si nu mai vorbiti ca alonso nu a facut depasiri,indiferent cum le-a facut.lui vettel ia- cedat motorul dupa ce a fost depasit de alonso.alonso a castigat ca a fost bun,si la timp s-a vazut asta.bravo si lui massa si lui schumy.cei de la ferrari nu sunt trisori asa cum zic unii.la hockenheim o fost o strategie de echipa.alonso va fi triplu campion mondial.si schumy o aratat inca o data ca are experienta la 41 de ani si cae bun pe ploaie.
    14 3
  • ciprian
    pentru toti
    CHIAR NU STIU DE CE VA CERTATI...SPORTUL acesta la distrus ca si pe celelalte bani. Nu vedeti ca se alege piloti in functie de bani care ii aduce la echipa... ceva total aiurea adica maine daca am bani plec si eu sa pilotez un monopost in loc sa ia piloti talentati...si multe alte magarii care se fac.
    2 5
  • Schumi
    V-am zis ca Alonso, Schumi si Kubica o sa obtina rezultate bune. SUper fericit pt ferrari si alonso, insa si mai fericit pt. Schumacher, daca mai si termina pe podium eram in extaz ! :D

    http://formula1grandprix.wordpress.com
    8 0
  • 50%
    Fernando spunea ca trebuie sa termine pe podium cursele ramase si era criticat ca n-are mentalitate de campion.El n-as spus pe care pozitie a podiumului, a stat si a asteptat-speculand orice greseala a celor din fata.Mentalitate eu zic ca are, asa gandeste un campion, o persoana care trebuie sa aiba de toate, inclusiv inteligenta curselor.Posesorii instinctelor si-atat au sanse minime sa ajunga campioni mondiali.
    11 3
  • ctlnmihai
    RCZ
    merci RCZ.. oricum nu eşti singurul care a spus că mă pot ca un copil..
    0 7
  • chiar sunteti comici
    Pai hai sa se repete toate cursele in care apar defectiuni tehnice...Asta e culmea....nu e meritul lui pt ca celalalt a avut o masina mai slaba...Decat sa ajungem sa dam vina pe noroc mai bine incheiem. E un sport in care trebuie sa arati ca esti bun ca sa ajungi la o echipa care sa iti ofere o masina si un motor bun. Alonso a trecut pe la Minardi si Renault (in vremea lor proasta) inainte sa aiba o masina foarte buna. Deci e meritul lui ca a ales si a fost ales de Ferrari si ca nu i-a explodat motorul.
    9 1
  • ctlnmihai
    BobbyNeamu
    bine .. e ceva să faci oamenii să zămbească..
    0 9
  • Hai McLaren
    McLaren va lua titlul mondial, asta este tot ce conteaza, mai putin comentariile feraristilor
    4 13
  • @ctlnmihai
    Chiar nu vrei sa lasi niste oameni sa se bucure?Faci pipi impotriva vantului si se pare, cu multa placere.Inteleg asta dar nu stropi si pe altii.Cand castiga Hamilton al tau am felicitat si m-am retras.Invata fair play-ul.Nu credeam sa ajung sa-ti spun asta dar ai depasit niste limite pe-aici.
    11 0
  • ctlnmihai
    dijdi
    îmi place că eşti optimist..da nu cred..
    2 4
  • iulian
    ctlnmihai
    mai nene daca castiga Ferrari titlul o sa fie pentru merit si efortul depus si le tin pumni.Insa daca castiga weber bravo lui si el merita titlul de ce gandesti ca un camikaze?daca nu castiga ham ham sau buton atunci nimeni sa nu castige fi barbat si fi fayplay nu fi ca pe vremea comunistilor Maturizeazate man numai bine
    12 1
  • fernando a.
    zopyrion
    Ma biceardistule am grsit un cavant in comentariul meu, poate m-am grabit sau poate nu am fost atent. Poate mata mi-a baut cerneala la scoala si nu mi-a mai ramas sa scriu. Nu inteleg de ce esti asa de disperat si te legi de un simplu comentariu, fi mai calm mai gagauta.Daca ti-e ciuda ca Alonso a castigat e problema ta dar nu te laga de mine.Uitat-te cate comentarii au greseli de ortografie dar nimeni nu critica asa cum faci tu. Fa o plimbare ca iti face la nervi si la disperare.bafta ALONSO.
    14 2
  • fan rosu
    Unde-s desteptii care precum mama omida pronosticau fumigene rosii si penalizari de 10 locuri?V-a luat guritele pe dinainte:)-am o duminica rosie, asa s-o aveti si voi fani mclaren.Ferrari va termina pe 2 la constructori.
    12 5
  • ctlnmihai
    diesel08
    eu nu înţeleg de ce te cobori la un asemenea limbaj..ţi-am mai spus că nu te oblig să-mi citeşti commenturile..şi apropo eu nu te-am atacat la persoană te rog eu...am pretenţii de la tine.. admin moderează discuţiile nu tu.. .. nu sunt obligat să procedez ca tine...nu te erija în cavalerul dreptăşii de pe acest site..singurele persoane care au dreptul să-mi reproşeze ceva sunt cei ,cu ,care discut şi adminul ..o zi plăcută
    1 11
  • noy0586
    Alonso.da Alonso
    Alonso a castigat,si nu poate sa conteste nimeni acest lucru.Indiferent cum a castigat cursa,a dovedit de multe ori ca e talentat si pana la urma e dublu campion ceea ce nu se intampla in cazul multor piloti.Daca gandim logic un pilot lipsit de talent nu are cum sa devina de 2 ori campion si da poate ca anul acesta nu a dat tot ce a avut mai bun,pana la urma toti pilotii au avut si zile mai proaste si nu au stralucit intotdeauna.Vettel e inca un copil,e drept,talentat, dar pana la urma la ce folos daca nu tratezi cu maturitate lucrurile,Webber da a dovedit ca are toate sansele la un titlu dar sa fim seriosi ce vina are Alonso ca Cel de Sus nu tine cu Webber?
    11 4
  • ctlnmihai
    diesel08
    cavalerul dreptăţii*
    1 6
  • noy0586
    Alonso.da Alonso
    ceva mai feminin''
    0 5
  • nr1 in lume
    super man
    ciocu mic la toti dusmani alonso e cel mai bun piloàt din ultimi 10 ani de f1 asa ca nu mai fiti cocalari recunoasteti adevarul hai pa alonso campione di mondi
    7 5
  • Red Bull
    Webber si Vettel au totusi un monopost performant cu care in ultimele doua curse au sansa sa revina.Vom vedea cum.La constructori Red Bull n-are cum sa piarda.Echilibrul se pastreaza.
    7 1
  • Darius
    bafta LEWIS
    Ce facui frate astia ai mei sint ce-i mai buni indiferent ce face-ti voi cu alonzo al vostru.LEWIS v-a distruge si pe ferari si pe redbul.Bafta LEWIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    3 11
  • ctlnmihai
    Sigur ai atati ani cat ai descris in profil?
    Eu am mari semne de indoiala.... (si cred ca multi sunt de pe aici sunt de aceeasi parere cu mine)
    6 1
  • noy0586
    cavaler sau nu?
    Sper doar ca nu ai nicio obiectie impotiva faptului ca sunt femeie,un ,,cavaler al dreptatii''in varianta feminina.Probabil ca e o observatie cu tenta rautacioasa,dar tocmai de la tine asteptam o astfel de remarca si bineinteles ca nu aintarziat sa apara. daca am interpretat gresit remarca facuta de tine,atunci nu-mi ramane decat sa-mi cer scuze.
    1 1
  • ctlnmihai
    Sigur ai atati ani cat ai descris in profil?
    Eu am mari semne de indoiala.... (si cred ca multi de pe aici sunt de aceeasi parere cu mine)
    P.S. scuze ptr greseala.
    5 2
  • .......
    cum am mai spus, alonso are noroc chior asa cum a avut button anul trecut , asta este, poate sa devina campion pt ca are talent si norocul e de partea lui. mai mult ca sigur cei de la redbull o sa mai gafeze in favoarea celorlalti. inca ceva: nu cred ca anul acesta este cel mai special din cariera lui ( alonso ) deoarece primul titlu mondial nu se uita niciodata mai ales ca l-a batut pe schumi, dar cu asemanea afirmatii se da bine pe langa cei de la ferrari. gata nu mai zic nimic, astept voturi negative acum. o zi buna tuturor!!!!!
    5 7
  • bogdan
    Penalizari pentru schmbul motoarelor
    1. Cum sta treaba cu motoarele? Cine este la limita si ce sanctiuni risca? Ce pateste un pilot care trece la al noualea motor?
    2. Schumi a progresat frumos pana a schimbat cauciucurile. La un moment dat speram sa treaca si de Massa. Dar inca nu se poate. Pacat de el. Oare mai poate face fata, de fapt?
    3 2
  • ctlnmihai
    sorin666
    nici măcar nu eşti original..chestia respectivă a spus-o altcineva mai înainte..oricum la anii mei îmi dau silinţa mai mult decât tine când vreau să enervez pe cineva sau să atac pe cineva de exemplu.. şi uneori şi reuşesc...
    1 9
  • noy0586
    noroc chior?
    se prea poate,dar,cu riscul de a-ma repeta,oricat de mult noroc ai avea nu faci nimic cu el daca nu ai talent.Pana la urma treaba devine amuzanta,imi face placere sa vad cat de rautaciosi pot fi oamenii,chiar si pentru niste fleacuri care oricum nu ii privesc in mod direct.Trebuie sa analizam situatia in parte pentru fiecare pilot si la capat sa tragem linie,abia atunci,bineinteles putem trage concluzia ca e bun sau nu, pilotul respectiv in comparatie cu ceilalti.Mi-se pare jenant sa improsti cu noroi in cineva si sa faci abstractie de anumite lucruri doar pentru ca nu-ti place acel cineva.Oricum nu cred ca-l doare pe Alonso acest lucru,doar ca nu-i frumos.Lui nu-i ramane decat sa se bucure.
    10 1
  • iulian
    ctlnmihai
    am reusit sa te enervez??????????
    7 3
  • Fangio
    @ctmihai-meseria de clown
    Esti cel mai tare fan de pe site, sclipesti de inteligenta si umor.Imi pare foarte bine ca existi si ne inveselesti zilele de pe acest site.Tine-o tot asa, nu cumva sa schimbi ceva la acest comportament.Cine spunea mai sus ca esti penibil, sa fim seriosi, penibil sunt altii, tu esti mai presus de orice dubiu.
    10 1
  • Darius
    fara numar fara numar frate @ctlnmihai
    Nu te lasa frate la feraristi!Asa dale cu tifla ca le c-am place!Ei numa cu relatii si pe vremea lui neamtu or castigat.Asa frate!Hai mclaren si LEWIS!!!!
    3 7
  • invingator
    invingatorul moral al cursei este safety car-ul
    6 1
  • Corea
    Palpitanta cursa. Totusi ce mi se pare interesant este faptul ca situatia in ambele clasamente pare sa se fi complicat si mai mult. Pana la urma cred ca vom cunoaste echipa campioana si campionul mondial dupa ultima cursa ceea ce este fain.
    8 0
  • @ctlnmihai
    Mihai-cred ca lumea ar trebui sa te ignore.Mai ales cei pe care tu ii provoci.E cel mai intelept lucru posibil."Bagatul in seama" cu orice pret spune cate ceva despre starea ta mentala si nu trebuie sa fii psiholog.Sa vorbesti singur, cum si cu cine vrei fara sa primeste replica.Eu nu "ma cobor", ti-am "batut buca" dar vad ca te faci ca nu pricepi.De-acum inainte o sa te ignor.Ideea deja incepe sa-mi placa, stimate user mihai.O seara cat se poate de buna.
    8 1
  • ctlnmihai
    iulian
    nope... tu mă distrezi...întotdeauna.. trebuie să găseşti ceva mai dur...stau bine cu nervii spre deosebire de unii de pe aici..lucrez în învăţământ şi de specimene ca tine am parte mai mereu..riscul meseriei asta este..
    2 9
  • noy0586
    ctlnmihai
    nu stiu cum reusesti sa ii intorci pe toti impotriva ta,sincer.Am impresia ca-ti place sa fii improscat,oricum daca stau bine sa ma gandesc,te aflii in postura lui Alonso.Ce placere sa-l improsti pe altul,nu?Dar parca nu-i la fel de bine sa fii improscat.Hm?
    7 1
  • ctlnmihai
    diesel08
    bine c-ai spus-o mai frumos decât dmd..ştii tu ce.. e un paradox tu jigneşti şi tu te superi...
    1 8
  • ctlnmihai
    noy0586
    ăsta e talentul meu...
    0 8
  • @ctlnmihai
    Nu te-am jgnit deloc, imi cantaresc cuvintele, dar cand cineva iti tot arata dosul dezvelit ii aplici un sut nu?Ca si-o cere.Iar suparat nu sunt chiar deloc.Incep sa-l apreciez pe Mirciulica mai mult decat pe tine, macar in povestea lui nu se simte ranchiuna.Esti ofticos si ciudos.Ei, acum te-am jignit.Ma opresc ca e abuz de offtopic.La revedere.
    9 1
  • noy0586
    profesor?
    urat,ca te comporti asa domnule profesor.Foarte urat,tocmai de unde ceri mai mult.Face parte din riscurile meseriei?
    7 1
  • mobius
    despre angoase
    Bravo Alonso! Indiferent ce spun "adversarii" sai (termenul corect era dusmanii sai, pentru ca adversarii in cele din urma iti recunosc meritele), a dovedit ca in conditii imposibile este cel mai stabil psihic, ca este foarte bun pe ploaie, ca este cel mai bun pe noile circuite, etc. Imi pare rau pentru cei ce nu recunosc meritele acestui mare campion, care asa cum spuneau cel mai bine "Theo55" si "diesel08", a tras dupa el o intreaga echipa, atunci cand aproape nimeni nu mai spera (ma refer la echipa). Ridicolul este ca Alonso e criticat ca a stat pe pista in conditiile in care Hamilton nu a putut si si-a recastigat un loc pe care l-a pierdut din cauza greselii (firesti pana la urma) a unui mecanic de la Ferrari. Alonso nu a intrat cu viteza necorespunzatoare in curba, ca Webber (imi pare sincer rau pentru el, pe o astfel de vreme se poate intampla oricui) si a stiut sa gestioneze un motor uzat, mult mai bine decat a facut-o Vettel cu un motor nou. Ma mir ca dusmanii lui Alonso, sau asa zisii fani ai altor piloti nu au facut legatura dintre discutia pe care a avut-o Alonso cu Webber si Cristian Horner in asteptarea startului si victoria obtinuta. Ma bucur si pentru Massa ca a reusit sa se tina de cuvant si sa aduca puncte pretioase pentru echipa. Ma rog pentru Alonso sa nu aiba in cele doua curse ramase o defectiune la motor, in rest numai bine tuturor.
    11 2
  • ctlnmihai
    noy0586
    eu cred că mă comport destul de frumos..dar poate sunt subiectiv cine ştie..
    1 5
  • @Mobius-salutari
    Complet si precis.O zi buna mobius:)
    7 1
  • iulian
    ctlnmihai
    si de unde dracu sa mearga tara asta bine cand profesori sunt niste marionete si ei ar trebui sa ne invete pe noi cum treb sa vorbim dar sti ceva nene te crezi profesor dar nici macar nu ai cei 7 ani de acasa vai de capul tau baietas
    4 0
  • ctlnmihai
    diesel08
    da sunt şi ciudos şi ofticos.. încă 2 păcate ptr. mine....
    1 7
  • iulian
    ctlnmihai
    tare as vrea sa te cunosc personal sincer sati vad fata aia de (profesor) SA VAD SI EU DACA MAI VB CU MINE DE FATA ASA CUM VB PE SITE
    4 4
  • "Our only aim is to be ahead of everyone, otherwise we wouldn't be Ferrari." - Fernando Alonso
    Bravo Nano, o echipa de exceptie FERRARI!!!!URA!!!!
    6 5
  • @Jolerto
    Daca tineai sa ma saluti italian style, macar sa o fi facut in mod corect, asa nu prea are sens pt mine. Stiu ca nu ma suporti, dar permite-mi sa te corectez : ARRIVEDERCI!
    4 3
  • noy0586
    :c
    bietul profesor,e naspa sa fii folosit pe post de ,,pres''.
    2 3
  • ctlnmihai
    iulian
    fără violenţă....
    2 5
  • salutare
    @ciprian
    thepiratebay.org
    un torrent pentru cursa.Mai asteapta vre-o6-7h!
    cat despre cursa ce sa zic,de rahat!!!si asa din 5,au mai ramas 4!
    1 2
  • ctlnmihai
    iulian
    eu predau teologia şi provăduiesc iubirea între semeni..
    1 7
  • ctlnmihai
    iulian
    propovăduiesc*
    0 6
  • @ctlnmihai
    Poate ca ai pile la inspectorat, daca fiu-miu ar fi educat de unu ca tine cu clare la mansarda..de inteles in ce hal a ajuns invatamantul acum..probabil te plangi si tu de salarizare.Ei, ce bine ca te plateste contribuabilul prost!
    3 0
  • noy0586
    :D
    Aha,deci schimbam placa?Ca pana la urma,ce e mult e mult.Nu e vorba de violenta,e exact atitudinea pe care o ai fata de Alonso,il jignesti pentru ca nu-ti place,noi te jignim pentru ca nu te placem.e o chestie care se aplica frecvent.Subiectivism?????????da semn de intrebare!Poti numi subiectivism atitudinea fata de cei de la Ferrari?
    3 0
  • noy0586
    :D
    Teologie?N-ai alta treaba de facut?cred ca locul tau e in alta parte atunci,un teolog nu prea se preteaza la astfel de discutii?Iubire intre semeni zici?Ha,Ha,Ha,ce gluma buna. Pana acum ai aratat contrariul.
    3 0
  • ctlnmihai
    noy0586
    da..şi am recunoscut mereu lucrul acesta..
    0 6
  • About guys
    In primul rand cand vad asa oameni fara lipsa de gandire la adresa unui pilot ma intreb ce o fi in capu lor. Cursa a fost c-am neplacut dar dupa jumatatea ei interesele au inceput sa apara . Alonso a castigat cursa pe merit i-ar prin faptul ca cei de la redbull au riscat au pierdut puncte importante. Ma bucur pentru Fernando si nu m-as supara daca Webber ar lua titlul anu acesta pentru ca merita. O zi buna cu spirit de F1.
    6 0
  • @ctlnmihai
    Lasa iubirea intre semeni pt orele de la scoala. Contra celor de la Ferrari lasa sa iasa fiara din tine si propovaduieste ura, distrugerea, nihilismul.
    0 6
  • @ctlnmihai
    M-am edificat.Ca de mate sau fizica nu puteai fi.Nu-i de unde.Caldut loc ai, lasa ca platesc parintii care nici macar nu sunt intrebati daca vor sau nu teologia ca materie obligatorie!Mai bine taceai si vb atat cat te duce mintea despre F1.
    4 0
  • ctlnmihai
    noy0586
    eu m-am referit la subiectivism..
    0 4
  • Cursa de dimineata
    Mda, se pare ca cursele de dimineata genereaza multe comentarii. Incep deja sa-mi fac griji pt ce va fi dupa cursa din Brazilia... ;)
    3 0
  • mirciu
    Ce face crocodilul?:)Unde-s caprioarele gnu?Le-a inghitit Alonso;)?
    3 1
  • hopa mircica
    hopa mircica!!! chiar ma intrebam pe unde esti :))...te rog sa ne povestesti cum a fost depasit afumatul tau de Alonso ;)
    6 1
  • ctlnmihai
    Lex
    dacă n-ai votat cum trebuie.. eu am votat să trăiesc bine şi trăiesc
    2 8
  • noy0586
    :D
    Tocmai ascult o melodie,se numeste ,,Que l'amour est violent'',dupa principiul asta te ghidezi?
    Am incredre ca fiind teolog ai totusi o limita.
    4 1
  • Da Mirciu da sa ne povestesti si cum a fost depasit de Rosberg, ca aia a fost de manual;).Daca nu-i "faceau" strategia lui Button il depasea si Jenson.
    5 2
  • mobius
    "diesel08"
    ...multumesc
    0 1
  • ctlnmihai
    noy0586
    dragostea cu sila nu există..eu o spun pe româneşte..
    3 7
  • alooo, diesel si alti rosii:
    voi chiar nu ati vazut cursa? Altfel cum poti afirma ca Alonso l-a DEPASIT pe Hamilton? PRACTIC, nevand aderenta Lewis a iesit de pe pista si logic ca Alonso a trecut inaintea lui! Oare, dupa voi, se poate spune in "logica" voastra si ca Hamilton l-a depasit pe Alonso, nu?! N-are a face ca asta s-a datorat mecanicilor Ferrari..
    In alta (dez)ordine de idei, felicitari castigatorului - a reusit sa-si pastreze sangele rece si masina pe pista, felicitari Hamilton (mai ales ca a avut de luptat din greu cu pneurile) si, sincer, pacat de Red Bull, dar ASTA E FORMULA 1! Inseamna fiabilitate SI noroc. Abia astept urmatoarele curse, e deja un final incendiar! Anyway, frustratii de pe-aici (sunt cam multi, evident) sa se mai tempereze (wtf, doar nu concureaza verisorii lor!) si FORZA McLAREN!!!
    9 15
  • Alonso Champion
    3 victorii in ultimele 4 curse!!!MAGNIFICO NANDO!!!!
    14 3
  • fan rosu
    vai de capu vostru cu meclada voastra upgradata
    Hahaha, asta e o gluma buna, ham n-a avut ADERENTA:)))pe unde si-o fi pierdut-o..ce sa zic inteligenta la el, ceilalti alergau pe uscat:)))...sa invete sa tina masina pe pista:))).Hai FERRARI!!Frustratii nu pot fi in randul fanilor Ferrari, noi suntem fericiiiiiiti!!!:))hahahaha
    12 7
  • ctlnmihai
    marianescu
    eu încep să cred că sunt cel mai obiectiv de pe aici.. şi sănătos în ciuda tuturor răutăţilor spuse la adresa mea..asta începând cu fiecare comm apărut pe site....în loc de concluzie...
    5 10
  • Forza Ferrari
    Cei mai buni.
    11 2
  • @ctlnmihai
    Esti cel mai obiectiv si mai ales cel mai sanatos psihic.Asta e mai mult decat evident.
    7 2
  • fan rosu....
    ...ia intoarce-te tu la tenis de masa categoria "under 15" de unde poate te-am deranjat! Ca despre aderenta si F1... mai ai timp sa inveti!
    6 11
  • ctlnmihai
    @canonymus..
    normal că sunt sănătos ..atât timp cât suport specimenele ca tine care se înmulţesc foarte repede.. eu aş proceda ca în china.. 1 copil maxim de familie..şi vom trăi şi mai bine..
    2 10
  • fan rosu
    Ii fi tu vreun om de stiinta si imi scapa anvergura, marianescule!!:))Lasa ca ajunge aderrrenta fanilor meclada!!:))
    9 3
  • ctlnmihai
    Daa, uite un teolog caruia ii plac copiii;)..
    8 1
  • @ctlnmihai
    ești campionul nostru... :))

    Mai ca la grădiniță, dați cu pietre după teologu' nostru... și cum rămâne cu păcatul...
    11 1
  • Data cursa
    Sefu! Sefu!. Amin-ul!, Admin-ul! Urmatoarea cursa e pe 7 nu pe 14. Aia de pe 14 e ultima. Abu-Dhabi. Iara te iei dupa ce zice Mickydutza la teve-u. Tz,Tz, tz,tz
    2 1
  • Dragi prieteni, nu va mai chinuiti sa-i explicati lui @ctlnmihai cum stau lucrurile in F1. O sa-i spun eu: ALONSO CAMPION!!!!!!!
    12 3
  • Felicitari Alonso!
    O cursa care parea compromisa, apoi plina de suspans.Bravo Alonso, bv Schumacher, cred ca e cea mai buna cursa din acest an, poate-si intra in mana.Vettel marele perdant, la fel si Webber, lovitura de teatru pentru cei doi..Mclaren nimic deosebit, anonimi cu o strategie dezastru pt Button.Button este oficial nr 2.Sa-i aud de-acum inainte pe criticii guralivi ai ordinilor de echipa!Sper ca Alonso sa castige pentru Ferrari asa cum a facut-o Schumacher!Bafta Ferrari!
    14 6
  • ctlnmihai
    lex
    lex salivez deja după fiul tău...ai grijă de el..
    1 4
  • ctlnmihai
    coman_norbert
    salut filosofule...
    3 3
  • ctlnmihai
    dmd
    un kiss că ai fost drăguţ de data asta.. un kiss francez...
    1 5
  • @Tomy
    Este o mica problema de programare care se va rezolva in curand.

    Nu stiu ce a mai spus Miki azi, eu am vazut cursa pe BBC :)
    4 1
  • ctlnmihai
    Mai am si un doberman, ti-l dau sa va iubiti.
    2 1
  • ctlnmihai
    Lex
    vrei să scapi şi de copil şi câine?? da nevasta nu o dai? că te scap şi dea ..şi de soacră dacă vrei..am sufletu bun...
    1 6
  • ctlnmihai
    Iti dau tot, dar trebuie sa te convertesti ca sunt greco-catolic inclusiv cainele.Pot sa fac si o donatie numai sa te vad mai putin frustrat si ceva mai ocupat..
    1 3
  • ctlnmihai
    Lex
    îmi place religia ta şi a familiei..poate ajung şi eu mai uşor la Vatican..că dacă mă disponibilizează ăştia nici popă de ţară nu ajung....să-îi dau id-ul de mess să stabilim condiţiile schimbului? sau nr. de telefon..ţi-l trimit prim sms...
    0 4
  • cu placeri multiple
    Daca iti place ma bucur da trebuie sa te botez eu personal si sa-ti dau binecuvantarea fiule, pana atunci multa rugaciune si post, mai ales daca vrei ca Ham sa nu mai aiba un DNF.
    3 0
  • daniel
    Daniel Popescu

    la 24.10.2010 (16:52)
    @Tomy

    Este o mica problema de programare care se va rezolva in curand.

    Nu stiu ce a mai spus Miki azi, eu am vazut cursa pe BBC :)





    Da, da, asa m-am gandit si eu
    0 0
  • ctlnmihai
    Lex
    Ham şi aşa nu prea prea mai are multe şanse.. eu deja m-am consolat cu gândul ăsta..dar mai sper într-o consolare ultimă ..nu spun care...dar mulţi îşi vor da seama care este...oricum ai toată stima..la glumă rezişti ,stii să să faci mişto frumos eşti bun ce mai..adevărul e că mi-ai mai adus zâmbetul pe buze după cursa asta..o seară plăcută
    0 3
  • daniel
    "în faţa lui Massa, care a reuşit să-l depăşească pe Schumacher la standuri."

    Daniel, sa nu te gandesti ca am ceva cu tine. Nu, pur si simplu vreau sa devii mai atent in comentarii si sa iasa ceva bun pe viitor. Massa nu l-a depasit pe Schumacher la standuri deoarece Schumacher a intrat la standuri in acelasi tur cu Alonso care Alonso a intrat inaintea lui Massa. Avand in vedere ca Massa era in fata lui Schumacher in cursa nu avea cum sa-l depaseasca la standuri, Schumacher oprind inaintea lui Massa si implicit fiind mult in spatele lui in momentul opririi lui Massa.
    2 0
  • cursa
    Pacat de Vettel,avea cursa castigata,dar alonso a castigat a doua oara (Bahrein 2010)din cauza problemelor lui Vettel.Probabil ca Alonso in ultimele doua curse isi va lua portia de ghinion cum si-a luat Webber astazi dupa mult timp(marea decolare).Sa nu iasa webber campion si o sa fie bine,oricine in afara de el.
    3 8
  • Alonso
    Momentan e cel mai bun pilot de pe grila, chiar daca unii vad numai ce vor ei. la fel era si cu Schumi multi il urau dar si mai multi il placeau. Nu m-ar mira ca unii care se dau ca-l urasc pe Alonso au afise cu el in dormitor in marime naturala...
    9 3
  • Alonso-Ferrari
    Nici eu nu l-am iubit pe Alonso cand se batea cu Schumi dar trebuie sa recunosc ca de cand e la Ferrari imi place.Trage echipa dupa el. e pozitiv, imi aduce aminte de perioada buna a lui Schumi cand toata echipa era in jurul lui.As fi vrut sa nu fi plecat Schumi, dar daca Alonso iese campion sunt multumit.Merita cu prisosinta, are o parte a doua a campionatului fulminanta.Bafta Alonso!
    11 4
  • Diesel
    situatie motoare si nu numai
    Situatie motoare.Fernando e la a 4-a cursa cu motorul nr 8.
    http://www.vivaf1.com/reliability.php
    4 1
  • ctlnmihai
    Pe cat de ofticat esti si ai fost azi cu atat mai mult vei fi dupa ce se va termina MP Abu Dhabi.
    Am observat multi fani argintii, dar vad ca nici unul nu are comportamentul tau desi si ei iubesc la fel de mult echipa ca si tine.
    4 2
  • Diesel
    ghinioane si sansa
    Alonso a avut partea lui de ghinioane.Doar daca ma gandesc la Silverstone si Valencia cand avea un monopost performant. A mai iesit in decor la Monaco unde era favorit iar acea "anticipare" a startului..Este randul lui sa triumfe meritoriu, este un pilot talentat si muncitor 100% dedicat.Cand muncesti si ai incredere in tine rezultate sunt inevitabile.Toti pilotii au parte de asa ceva, castiga cel care gestioneaza mai bine.Succes in ultimele 2 curse!
    5 3
  • ctlnmihai
    orin666
    sorinele nici nu ştii cât de mic începi să fii..ca să-l citez pe domnul preşedinte din 2004..
    2 5
  • ctlnmihai
    Care presedinte mai ? ))
    Sunt curios... o fi Base oare ....
    2 1
  • ctlnmihai
    sorin666
    da.. corect..ai 10 puncte..doar nu credeai că vb de montezemelo..
    2 5
  • Spartanu
    FORZA FERRARI!
    ma ctlnmihai.ai devenit chiar enervant.sunt comentarii de ale tale care nici nu au legatura cu f1.mai bine nu mai comenta nimika.alonso este cel mai bun pilot prezent in f1,pt ca are o masina competitiva si talent.mclaren este o echipa de gunoaie.mclaren,fiind echipa britanica,logic ca in 2007 ,ei l-au preferat mai mult pe hamilton care este si el britanic,si nu pe alonso care era campion en-titre si cu experienta.nu degeaba o plecat alonso de la mclaren.si-a dat seama ce oameni is aia.hamilton ar trebui sa se ascunda pe langa alonso si in plus in 2008 o castigat din noroc campionatu.Ferrari este k o familie pt alonso,si se vede asta.
    10 2
  • ctlnmihai
    Pai au fost 2 presedinti in 2004.
    Ion Iliescu si Traian Basescu
    Acum nu iti raspund la acel comentariu ptr ca depasim granitele F1.
    1 1
  • Bravo!
    Bravo Alonso!!! :)
    7 1
  • Silviu
    inca 2 curse
    La nivel declarativ Alonso continua sa-si "adoarma" adversarii:)..marea lui problema se numeste anduranta motorului Ferrari.
    4 2
  • ciprian
    ferari
    ziceti-mi si mie daca sa pus cursa pe undeva?
    1 1
  • Sensatie
    A inceput ca o cursa dezastruaza, si sa sfarsit precum o cursa senzationala.
    Nu doar din prisma faptului ca a castigat Alonso, si pentru spectacolul oferit, pentru rasturnarile de situatie.. si mai ales pentru interesul in avans oferit curselor viitoare.
    5 2
  • ctlnmihai
    Spartanu
    mă bucur că te enervez..
    3 6
  • Spartanu
    ctlnmihai
    Priveste atenta iubito clasamentul pilotilor, nu ai cum sa ma enervezi, dimpotriva, esti o blonda draguta:)
    6 3
  • All
    Mai fratilor, nu va mai pierdeti atata timp postand pt. ctlnmihai!
    Lasati-l sa posteze ca...si nu-l mai bagati in seama ca dupa saptamani bune vazand ca si el si cuvintele lui reprezinta un nimic se va simtii precum o prezentatoare de moda aflata pe scena dar c.....a la cur.
    9 4
  • just do it Fernando!
    5 Wins, 5 Podiums..No Problem!
    10 4
  • Tifosi
    P1 & GRANDE 1,
    FORZA Prancing Horse.
    FORZA Fernando Alonso.
    FORZA Felipe Massa.
    FORZA Maranello!!!!!!!!!!!!!
    8 6
  • fan rosu
    ...iti scapa doar un mic detaliu despre ceea ce inseamna sa pierzi aderenta. Cu asta "case closed", nu intru in polemici puerile.
    6 5
  • fan rosu
    marianescu-in detaliu
    Hai ca-l soptesti tu celor de la meclaren pt la anul, sa-l stie si ei.
    7 3
  • Spartanu
    321xiorel123
    ai dreptate,nu o sa-i mai raspund lui ctlnmihai.
    3 2
  • ctlnmihai
    Spartanu
    cred că faci confuzie..eu comentez mereu logat.. Mare ţi-e Grădina Doamne....
    3 4
  • ciprian
    ferari
    imi da si mie cineva un site de unde sa iau si eu inregistrarea cursei...va rog!
    0 0
  • ctlnmihai
    ptr. ciprian link cursă şi calificări
    http://thepiratebay.org/tag/TDMK1
    0 0
  • rugaminte admin
    Este deja ridicol ce se intampla pe aici: domnule Daniel, va rog creati un forum unde sa isi dea in cap unii la altii toti cei care simt nevoia de cotonogeala mioritica "on line" .... iar pentru cei care vor sa comenteze relaxat despre f1 va rog sa moderati comantariile. Am ajuns sa citesc comantarii din 3 in 3 pentru ca sunt puerile. Observ si apreciez dezvoltarea acestui site dar cred ca ar trebui sa incepeti sa filtrati si mesajele. Parerea mea. Multumesc.
    4 0
  • ctlnmihai
    368 voturi negative per total
    368 de voturi negative...la un moment dat mă plictisisem de atâta numărat..noroc că am calculatorul la pc...
    0 2
  • ANDREI
    alonsoi
    Am zis ca ieise Alonso campion dar voi nimic.E un geniu dar lumea geloasa il tot critica.De cand a venit la Ferrari am zis ca el iese campion si asta ca a castigat prma cursa iar cine castiga iese campion iar coincidente nu exista.Merita pe deplin,si a fost singurul care la oprit pe Schumi deci e peste el.MARE CAMPION
    9 1
  • ciprian
    ferari
    MULTUMESC MULT! Ctlnmihai.
    1 0
  • Spartanu
    ALL
    da,asa este.ar trebui sa fie selectate comentariile care are legatura cu F1.
    3 0
  • :)
    Frumos punctaj am: 111111! pacat ca nu e si locul.
    1 0
  • Concluzie
    In concluzie a fost o cursa captivanta in care s-au intamplat multe si care ne-a tinut cu sufletul la gura. Unii au avut ghinion. altii reversul, unii si-au demonstrat abilitatile, altii mai putin dar ideea care se desprinde este ca abea astept sa o revad la anul si judecand pur dupa numarul comentariilor reiese ca si pe voi v-a acaparat. Numai bine! Paul.
    2 0
  • SF
    BBC-rezumat cursa http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/motorsport/formula_one/default.stm
    1 0
  • iulian
    ctlnmihai
    asta asa numai sa vad cat de pastor esti tu si mai am multe intrebari pe care ti le voi adresa cand te vad postand asa sa ma distrez ca am de cine sa-mi bat joc ha ha ha
    2 2
  • iulian
    ctlnmihai
    si apropo fara violenta hahahaha
    2 1
  • Alonso & Ferrari
    Felicitari Alonso, Massa si Ferrari!
    Alonso a reusit sa ajunga acolo unde si-a dorit tot timpul si acolo unde totii fanii Ferrari isi doresc : pe primul loc la piloti.
    Este adevarat ca in ultima cursa norocul a avut culoare rosie dar si norocul face parte din jocul F1 ca in oricare alt sport.
    Sper ca isi va mentine pozitia pana la final si farraristii vor zambii din nou dupa ani de seceta.
    8 2
  • dragos
    calendar
    conform calendarului urmatoarea cursa ar fi la Interlagos in 7 noiembrie si nu cea din Emirate din 14 noiembrie cum este afisat
    0 0
  • Fernando
    Excelent Fernando!Pilotaj fara greseala!As vrea sa castigi titlul cu Ferrari!
    8 2
  • Bafta Alonso
    Bravo Alonso, ma bucura victoria ta, acum sper ca cei de la Red Bull sa nu faca gresala pe care a facuto McLaren in 2007atunci cand au dat VRABIA DIN MANA PENTRU CIOARA DE PE GARD si sa il sustina pe Webber mai mult decat pe Vettel care dupa parerea mea nu mai are sanse sa castige titlul.
    12 1
  • Felicitari Alonso, Hamilton, Massa. Imi pare rau pt Vettel dar ghinionul face parte din joc asa cum si norocul. Ultimile curse f. interesante. In continuare sanse reale primii patru si sper sa ramana asa pana in ultimile tururi ale sezonului. In final sper ca Alonso sa fie campion. O merita datorita consistentei.
    11 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru