Pedro de la Rosa: "Ferrari sunt favoriti"

Publicat Vineri, 02.03.2007

Pedro de la Rosa, pilotul de teste al celor de la McLaren, a alimentat zvonurile conform carora Ferrari se afla in fata tuturor adversarilor in acest moment dupa ce italienii au scos pe pista in Bahrain ultima evolutie a monopostului 2007.

Dupa ce Felipe Massa a reusit sa agate cel mai bun timp in testele din Bahrain, de la Rosa spune ca "am dori si noi sa fim in forma de zile mari pe care o arata ei (n.r. Ferrari) si vom continua sa muncim din greu pentru a o atinge".

Desi se pare ca Massa a reusit timpul bun din Bahrain intr-un tur in care rezervorul nu era foarte gol si desi monoposturile Ferrari sunt mai rapide cu 0.3 secunde pe tur, spaniolul de la McLaren crede ca echipa sa are timp sa revina in joc la timp. "Campionatul e lung si nu suntem departe de Ferrari. daca luam fiecare tur separat nu stam foarte rau, insa italienii ne bat daca adunam toate aceste tururi. Nu trebuie uitat faptul ca masina noastra din Australia va arata total diferit de cea pe care o vom alinia la startul Marilor Premii din Malaezia si Bahrain.

Ne vom dezvolta continuu", spune de la Rosa.

Cand vine vorba strict de Marele Premiu al Australiei, de la Rosa recunoaste ca Massa si Raikkonen sunt favoriti: "Trebuie sa fim realisti. Nu suntem atat de aproape de ei precum am dori".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru