Spectatorii nu se inghesuie la bilete in Malaesia

Publicat Vineri, 02.03.2007

Organizatorii cursei din Malaesia, care va avea loc luna viitoare la Sepang, au vandut pana acum doar 11.000 din cele 125.000 de bilete disponibile in total pentru cele trei zile ale evenimentului. In conditiile in care anul trecut camerele de hotel din jurul circuitului au fost pline in proportie de doar 70-74%, presa de specialitate crede ca numarul spectatorilor din 2007 va fi si mai mic decat atat.

Datuk Mokhzani, presedintele circuitului malaezian, spune insa ca nu exista niciun motiv de ingrijorare: "Malaesienii au obiceiul de a-si cumpara bilete la Formula 1 la fel cum isi cumpara bilete de intrare la cinema - foarte aproape de eveniment sau chiar in ziua cursei. In trecut am fost ingrijorati cand am vazut ca numarul de bilete vandute nu se ridica la asteptarile noastre insa am asistat in saptamana cursei la o crestere dramatica a vazarilor. Cred ca va fi la fel si in acest an".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru