Massa a dominat in ultima zi la Bahrain

Publicat Vineri, 02.03.2007

Felipe Massa a reusit ieri, in Bahrain, sa coboare sub bariera de un minut si 30 de secunde pe un tur de pista, devenind cel mai rapid pilot in cele sase zile de teste pe circuitul Sakhir.

Brazilianul de la Ferrari este singurul pilot care a reusit acest lucru in cele sase zile de teste de pe circuitul asiatic. Massa a fost, astfel, cel mai rapid pilot care a iesit pe circuit ieri in Bahrain. Al doilea in clasamentul timpilor realizati in ultima zi de teste in Bahrain a fost Heikki Kovalainen. Mai mult, desi monopostul lui Massa a fost condus in a doua parte a zilei de Kimi Raikkonen, finlandezul nu a reusit sa se apropie la mai putin de o jumatate de secunda de cel mai bun timp al colegului sau de echipa.

"Acum nu ne ramane decat sa ne prezentam in acelasi fel la Melbourne", a declarat Felipe Massa la finalul zilei.

In conditiile dominarii Ferrari din presezon, Norbert Haug (McLaren) spune ca "Nu pot promite victorii in curse, insa ne-am imbunatatit performantele in comparatie cu sezonul trecut.

Nu am muncit niciodata atat de asiduu ca acum".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru