Sutil: "Sunt aproape de limitele mele"

Publicat Joi, 01.03.2007

Adrian Sutil, noul pilot al lui Spyker, este sigur ca se aproprie de limitele sale maxime in pilotaj. Germanul de 24 de ani a terminat ultimul in ceea ce priveste numarul de kilometri condusi de debutantii F1 in presezon, Spyker luand decizia sa nu participle la teste de iarna pana cand noul monopost F8-VII este lansat.

Luna trecuta, germanul a admis ca nu conduce inca masina la limita, dar acum, cu peste 2000 de kilometri parcursi pe circuite, el simte ca a facut progrese semnificative. Ultime teste la care Sutil a luat parte sunt cele de ieri de la Barcelona, unde pilotul Spyker a parcurs 106 tururi. 

Sutil a afirmat ca este incurajat atat de performantele lui cat si de cele ale masinii. “Ne-am concentrat mai ales pe simularea cursei si am lucrat ceva si la calificari. Simt ca ma aproprii de limita si atat eu cat si masina ne imbunatatim performantele”.

Comentarii (1)

  • undispudet
    tare
    106 tururi-_foarte tare pilotu. Prin faptul ca depui un mare efort atit fizic si mental.Trebuie sa ai o mare pasiune si ambitie pentru a depune acest efort.RESPECT PTR ACEST PILOT.VA SALUT
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru