BBC: Senna îl va înlocui pe Heidfeld la Renault de la Spa

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 23.08.2011
Bruno Senna îl va înlocui pe Nick Heidfeld la Renault începând cu Marele Premiu al Belgiei, potrivit unor informaţii dezvăluite de Eddie Jordan pentru BBC.

Renault face ultimele demersuri pentru a efectua o schimbare în linia de piloţi pentru ultimele opt etape ale sezonului 2011, care vizează înlocuirea veteranului Nick Heidfeld cu brazilianul Bruno Senna.

Speculaţiile despre renunţarea la serviciile lui Nick Heidfeld au apărut încă din luna iulie, în urma rezultatelor modeste înregistrate de german ca înlocuitor pentru accidentatul Robert Kubica, iar negocierile se îndreaptă acum spre final.

Informaţiile au fost dezvăluite de Eddie Jordan, un apropiat al lui Heidfeld din perioada în care germanul a concurat în Formula 1 pentru echipa irlandezului, în cadrul unui editorial pentru BBC, însă Renault a refuzat să comenteze speculaţiile.

Potrivit publicaţiei britanice Autosport, Heidfeld face tot posibilul să-şi păstreze locul în echipă până la finalul sezonului pentru a avea şanse să rămână în Formula 1 şi în 2012, iar situaţia să contractuală este incertă. În prezent nu există informaţii privind posibilele clauze pe care Heidfeld le are în contractul cu Renault, însă situaţia ar putea fi complicată de faptul că germanul a acumulat cu două puncte mai mult decât coechipierul său Vitaly Petrov.

Un anunţ oficial privind înlocuirea lui Heidfeld cu Senna ar putea fi făcut marţi, ziua în care Renault va publica pe site-ul oficial un preview pentru Marele Premiu al Belgiei.

Totuşi, nu este exclus ca anunţul să fie amânat până la începerea antrenamentelor de vineri, în cazul în care negocierile cu Heidfeld se vor dovedi dificile.

Iniţial, presa internaţională a speculat că Heidfeld va fi înlocuit de Romain Grosjean, care este foarte aproape să devină campion în GP2, însă lucrurile au luat o întorsătură favorabilă pentru Senna la finalul lunii iulie, când brazilianul a pilotat în antrenamente la Hungaroring.

Via | BBC Sport | Autosport

Comentarii (3)

  • tracto
    astia-s nebuni ?!
    frate heidfeld e mult mai bun ca petrov si poate ca i-ar face fata lui kubica (asta nu stim deocamdata) si il inlocuiesc cu senna care era facut constat de karun anul trecut ?

    BANII FAC PAMANTUL SA SE INVARTA !
    7 4
  • Heidfeld nu a avut un sezon prea bun cu Renault anu' asta
    5 0
  • janick
    ''...serviciile lui Nick Heidfeld "...
    ...ar mai putea fi de folos pentru Renault! Un pilot bun, experimentat!-si alte elite au lasat loc de mai bine sezonul acesta si totusi nu i-a schimbat nimeni. Senna a aratat sezonul trecut ce poate; Renault risca sa nu pastreze nici macar ce a reusit sa dobandeasca pana acum. Ce zice maestrul Kubica? Sunt alti ,,juniori" abordabili, in stare de mai mult decat B. Senna!! Urmariti doar...
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru