Button: "Alonso va avea viaţă grea în lupta pentru titlu"

de Daniel Popescu
Luni, 20.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jenson Button consideră că lui Fernando Alonso nu-i va fi deloc uşor să câştige titlul mondial în acest sezon, chiar dacă are un avans de 40 de puncte.

Fernando Alonso a devenit principalul favorit la cucerirea titlului mondial datorită avansului consistent de 40 de puncte pe care îl are în clasamentul general după primele 11 curse ale sezonului. Jenson Button anticipează însă că pilotul Scuderiei Ferrari nu va avea o misiune uşor de îndeplinit, întrucât concurenţa pentru victorie este foarte acerbă în acest sezon.

"Ferrari a făcut o treabă foarte bună pentru a obţine punctele pe care le are, dar nu cred că au cu adevărat viteza necesară. Vor gestiona corect situaţia, reprezintă o echipă grozavă, iar Alonso este un pilot grozav. Dar este dificil când vezi ca alte echipe câştigă constant curse şi cred că asta se poate întâmpla şi în următoarele curse", a declarat britanicul.

Urmareste Automarket
În opinia lui Button, una dintre ameninţările la adresa supremaţiei Scuderiei este chiar McLaren, despre care fostul campion mondial consideră că deţine un monopost competitiv pentru ultima parte a campionatului.

"Am încercat câteva lucruri la monopost şi a fost în direcţia greşită.

Asta s-a întâmplat în Canada. Dar am revenit şi în ultimele două curse am fost mult mai mulţumit. Aşa că în general monopostul este bun, iar îmbunatăţirile realizate în ultimele două curse au fost grozave, motiv pentru care cred că suntem foarte buni la a scoate tot ce este mai bun din monopost în acest moment", a mai precizat el.

Via ESPNF1

Comentarii (8)

  • Button ai inceput sa cirai mult si sa faci mai putine,ce drac tot te legi de Alonsa vezi ce faci tu pe circuit deocamdata el are avansul carel are voi aveti de recuperat.
    13 4
  • Asta a cam devevit plictisitor de insistent cu predictiile lui despre Alonsa si Ferrari,ecam a treia oara,a uitat cand nu termina cursele sau se zbatea sub jumatatea plutonului?!Ori se crede vre un mentalist,ori se baga in seama sa fie auzit de cineva.... ;) ?!
    17 9
  • Nu cred ca Alonso s-a gandit vreodata ca ar fi usor sa castige titlul, nu cred ca vreun campion a avut viata usoara in a castiga titlul..toti isi fac treaba, castiga curse ori cel putin fac o cursa buna..si o vor face in continuare..pacat ca Button nu se claseaza in aceasta categorie
    10 4
  • devine enervant baiatul asta.se pare ca tare ii sta alonso in gat de aceea tot latra.ce dragut ar fi sa taca si sa faca nu sa se tot uite in curtea altuia.
    8 3
  • Fratilor, sa zicem ca Alonso ar castiga campionatul de anul asta... va dati seama ca de fapt Button acum nu a facut altceva decat sa-l ridice si mai in slavi cu aceste afirmatii, ca fanii si rivalii lui Alonso isi vor spune ca Alonso a fost cel mai bun pilot din F1 tinand cont de lupta extrem de stransa de anul asta dintre 5 piloti dintre care 3 dublu-campioni si un altul simplu campion si ca acest pilot de la Ferrari a luptat pentru titlu cu o masina de locul 3/4 ? Asa ca eu v-as propune sa stam linistiti, doar sa-i ascultam aceste afirmatii care intr-un fel joaca rolul de atac verbal la adresa lui Alonso iar noi, fanii Ferrari, sa speram ca Alonso va castiga acest campionat.
    10 2
  • scuderia
    Fapte nu vorbe domnu button
    6 1
  • cine-i button?asta daca n-are o masina cu 2 sec mai rapida ca a tuturor nu conteaza pa circuit
    3 1
  • alonso nu va avea viata usoara de acum incolo asta e clar ......
    .................sansele lui scad acum urmeaza o defectiune care se lasa cu un abandon ....
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru