Button, convins ca Honda va progresa

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 12.02.2008

Jenson Button este increzator ca Honda Racing poate obtine rezultate satisfacatoare in 2008 in ciuda unui start neimpresionant in testele din aceasta iarna.

"Monopostul RA108 este complet nou ceea ce insemna ca plecam de la zero in ceea ce priveste dezvoltarea setarilor", a declarat englezul pentru site-ul oficial al Formulei 1. "De asemenea, lucram la manevrabilitate pentru a ne adapta sistemului ECU. Aceste provocari s-au reflectat in viteza noastra din testele de la Barcelona. Avem o masina buna cu noi oportunitati in ceea ce priveste aerodinamica si alte zone si un plan clar pentru a rezolva problemele in testele urmatoare".

"Avem mult de munca pentru a ne atinge obiectivele si bineinteles ca aceste lucruri nu se vor intampla peste noapte. Totusi, avem oameni capabili in echipa si sunt increzator ca vom progresa pe parcursul anului", a adaugat Button.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru