Caterham: "Am dezamăgit fanii prin obiectivele prea ambiţioase"

de Daniel Popescu
Joi, 14.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Caterham regretă că în primii trei ani de existenţă şi-a dezamăgit fanii prin promisiunea de a lupta cu echipele din mijlocul plutonului, lucru care nu s-a întâmplat.

Caterham a abordat ultimele două sezoane ale Formulei 1 cu obiectivul de a lupta pentru puncte cu echipele de la jumătatea plutonului, fiecare început de an fiind marcat de numeroase declaraţii optimiste cu privire la îndeplinirea acestui plan.

În cele din urmă, chiar dacă s-a distanţat de Marussia şi HRT, echipa britanică a fost departe de a câştiga puncte, iar şeful Cyril Abiteboul a admis că şi-a dezamăgit atât piloţii, cât şi fanii.

"Relaţia cu piloţii anteriori a fost bună, dar cred că într-un fel i-am dezamăgit. I-am dezamăgit în acelaşi fel în care am dezamăgit şi publicul şi fanii, pentru că am făcut unele promisiuni despre unde voiam să fim, dar nu şi despre unde ne aşteptam să fim. Nu am făcut nicio demonstraţie că vom lupta în plutonul de mijloc în prima cursă în acest an. Trebuie să fim clari în privinţa asta", a declarat el pentru publicaţia Autosport.

Urmareste Automarket
Totuşi, Abiteboul speră că echipa sa va avea oportunitatea să câştige în acest an primele puncte din istorie.

"Vreau să ne asigurăm că profitam de orice oportunitate, inclusiv oportunitatea de a obţine puncte, pentru că la un moment dat al sezonului s-ar putea întâmpla.

S-ar putea să fim capabil să ajungem pe merit în plutonul de mijloc, unde se întâmplă suficient de multe lucruri pentru a câştiga puncte. Nu vom câştiga puncte pe merit în acest an, dar nu excludem să câştigăm puncte dacă se întâmpla ceva ciudat", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru