CVC Capital Partner vrea să vândă drepturile TV pentru F1

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 01.04.2011
Compania CVC Capital Partners este interesată să vândă drepturile comerciale ale Formulei 1, potrivit unor surse citate de agenţia de presă Reuters.

CVC Capital Partners, compania care deţine drepturile comerciale ale Formulei 1 şi l-a mandat pe CEO-ul Bernie Ecclestone să gestioneze afacerile, a demarat o analiză strategica în urma căreia ar putea decide să vândă drepturile, să listeze compania la bursă sau să-şi refinanţeze datoriile.

Intenţia americanilor a atras deja un interes major din partea unor trusturi media majore, dar şi a unor fonduri de investiţii internaţionale.

Informaţiile au fost dezvăluite de mai multe surse pentru agenţia de presă Reuters, acestea afirmând că singura problemă este preţul pe care l-ar putea obţine CVC în urma tranzacţiei. "CVC ar dori să vândă Formula 1, dar ei nu sunt siguri dacă ar putea obţine preţul corect în acest moment", a declarat sursa.

În prezent, CVC Capital Partners deţine 100% din drepturile comerciale ale Formulei 1, achiziţionate în trei etape în 2005 şi 2006 de la foştii proprietari SLEC, JP Morgan şi Lehman Brothers.

Via | Reuters

Comentarii (4)

  • Asta ii suta la suta, farsa de 1 aprilie Nu cred poate scrie Reuters oricine ca nu cred ca Bernie ar renunat
    3 1
  • ctlnmihai
    Bernie vrea să vândă drepturile TV pentru F1!
    @Crisztian. Nu e farsă , dar știrea asta e puțin mai veche..Într-adevăr s-a vehiculat și această idee și anume că Bernie ar intenționă să vândă drepturile de televizare a F 1...
    1 0
  • @ctlnmihai Bun si cui vreau doar mai au contract pana in 2100 pentru o asemnea valabilitate trebuie sa scoti multi money pentru asa ceva Cine ar fi asa de nebun dar m-as bucura sa scapam de dicatator pana nu ii nimic oficial nu prea cred multe
    1 1
  • SOC!!!! Mucosii de la Automarket au hotarat sa vanda situ-l
    Oferta: Un kil de mere putrezita, oferta acceptata instant de altfel!!!

    Inteleg ca este 1 Aprilie dar chiar un asemenea limbaj trebuie sa folositi???? Pana acuma am respectat Automarket dar cu acest titlu nu doar ca ati dat cu muci in ciorba dar ati demonstrat ca romanul tot roman ramane si in loc sa coboare din copac il alege pe cel mai inalt sa se catere cat mai sus posibil.....
    7 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru