Ecclestone: "Cursa americană din 2013 ar putea fi anulată"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 31.05.2012
Bernie Ecclestone susţine că Marele Premiu al SUA din 2013 de la New Jersey ar putea fi anulat din cauza întârzierilor organizatorilor, care neagă însă aceste informaţii.

Statele Unite ale Americii vor reveni în Formula 1 în acest an prin intermediul unei curse care va avea loc pe circuitul permanent de la Austin, Texas, iar o a doua cursă este programată pentru anul viitor pe un circuit stradal la New Jersey.

Bernie Ecclestone, deţinătorul drepturilor comerciale ale Formulei 1, a dezvăluit însă că există riscul ca a doua cursă să nu mai aibă loc, din cauza faptului că organizatorii sunt în întârziere şi trebuie deja să plătească penalizări.

"Nu ştiu dacă se va întâmpla. Sper că totul va fi ok. Ei îşi rezolvă unele probleme interne cu fondurile. Dacă vor fi gata pentru 2013, îi vom avea (în calendar). Deocamdată aşteptăm ca diferite părţi ale contractului să fie respectate. Sunt în întârziere", a declarat britanicul.

Replica organizatorilor cursei de la New Jersey nu a întârziat să apară, iar un purtător de cuvânt al Grand Prix of America a negat că evenimentul este în pericol să nu mai aibă loc.

"Nu comentăm relaţia contractuală cu Formula 1.

Suntem pe drumul spre o cursă în iunie 2013 şi toate lucrările de inginerie şi construcţie progresează conform programului cu o echipă puternică de management şi cu sprijin din partea New Jersey, New York şi a comunităţilor locale implicate. Suntem încrezători că Marele Premiu al Americii din 2013 va fi un eveniment grozav", a precizat el.

Via | ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru