Epsilon Euskadi exclude fuziunea cu Hispania Racing

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 27.08.2010
Epsilon Euskadi a infirmat speculaţiile potirvit cărora negociază o fuziune cu Hispania Racing pentru a concura în Formula 1 anul viitor.

Epsilon Euskadi este una dintre echipele creditate cu cele mai mari şanse de a obţine ultimul loc pe grila de start în sezonul următor.

În aşteptarea unui anunţ final din partea Federaţiei Internaţionale de Automobilism, echipa spaniolă a început cu câteva săptămâni în urma testele în tunelul de vânt cu un monopost la scară, întrucât până la startul sezonului 2011 au mai rămas doar şase luni.

Între timp, presa internaţională a speculat că, în cazul în care nu va câştiga locul pe grila de start, Epsilon ar putea fuziona cu Hispania Racing, cea mai slabă echipa din actualul pluton, însă informaţiile au fost negate de Joan Villadelprat, proprietarul spaniolilor.

"Aceste zvonuri nu au niciun fel de fundaţie. Epsilon are propriul său proiect în Formula 1, la fel ca şi Hispania. Am spus doar că, împreună cu domnul Carabante (n.r - proprietarul Hispania) eram interesat să avem o discuţie pentru a vedea dacă exista vreo posibilitate de colaborare.

Dar asta luând în calcul natura companiei noastre şi cu condiţia să nu existe niciun conflict de interese", a declarat spaniolul pe site-ul oficial al echipei Epsilon.

Epsilon Euskadi lupta pentru al 13-lea loc în Formula 1 cu Stefan GP şi Durango, ultima fiind sprijinită de fostul campion mondial Jacques Villeneuve. Un anunţ oficial pe această temă este aşteptat în câteva zile, până la sfârşitul lunii august.

Via | Epsilon Euskadi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru